Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ναι ρε μεγάλε Σωκράτη! Αυτή τη φορά είσαι στη ΣΩΣΤΗ πλευρά! (photos)

Ναι ρε μεγάλε Σωκράτη! Αυτή τη φορά είσαι στη ΣΩΣΤΗ πλευρά! (photos)
Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου 2021 - 15:38

Πως τα φέρνει έτσι η ζωή, ρε φίλε… Πως τα φέρνει έτσι. Σωκράτης. Ολυμπιακός, Άρσεναλ. Κάπως στη μέση, ο Έλληνας σέντερ μπακ, σε αυτό το ζευγάρι. Με μία προσέγγιση ιδιαίτερη, από όποια οπτική γωνία και αν το δεις… Ο Θρύλος, πέρυσι, αντιμετώπισε την Άρσεναλ, για την φάση των «32» του Γιουρόπα Λιγκ. Σε αυτή αγωνιζόταν ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, με τον Έλληνα κεντρικό αμυντικό να βρίσκεται στη… λάθος πλευρά.

Πρώτον και κύριον, γιατί… όποια πλευρά, δεν είναι η πλευρά του Ολυμπιακού, είναι η… λάθος πλευρά. Τόσο απλό, για όλους εμάς τους ΓΑΥΡΟΥΣ! Ο Σωκράτης, φέτος, έκανε τη… σωστή διαδρομή. Άφησε τους Λονδρέζους, για να έρθει στη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας. Να κάνει πρωταθλητισμό και, με βάση τα… δεδομένα της περσινής σεζόν, να… διεκδικήσει με… καλύτερες αξιώσεις, την πρόκριση, στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ!

Όσο… γλαφυρά και αν το περιγράφουμε, η ζωή παίζει περίεργα παιχνίδια. Και σε αυτή τη συνάντηση, Ολυμπιακού-Άρσεναλ, ο Σωκράτης θα φοράει, αυτή τη φορά, τη σωστή φανέλα. Τη φανέλα του Θρύλου!

Διαβάστε επίσης