Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τουλάχιστον δεν χρειάζεστε κασκόλ, το έχετε εδώ και χρόνια!

Τουλάχιστον δεν χρειάζεστε κασκόλ, το έχετε εδώ και χρόνια!
Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου 2021 - 17:47

Ο Ολυμπιακός όπως γνωρίζουμε εδώ και λίγες ώρες, θα αντιμετωπίσει την Άρσεναλ για τη φάση των «16» του Europa League και το σκηνικό για πολλούς θα είναι αρκετά γνώριμο. Βέβαια υπάρχουν και κάποιοι που θα το δουν αυτό με άλλο μάτι. Βλέπετε εν μέσω πανδημίας και γενικότερα των δύσκολων καταστάσεων που ζούμε, δεν είναι πλέον εφικτό να μπαίνει κάποιος σε περιττά έξοδα.

Είναι γνωστό ότι όπου αγωνίζεται ο Ολυμπιακός ξαφνικά φυτρώνουν καινούργιοι οπαδοί της εκάστοτε ομάδας, αυτό γίνεται διότι κάποιοι δεν μπορούν να καταλάβουν ότι οι ερυθρόλευκοι είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και μία από τις καλύτερες στην Ευρώπη και ότι θέλουν δε θέλουν θα πρωταγωνιστεί στις μεγάλες διοργανώσεις.

Έτσι κάθε χρόνο, μην πούμε και κάθε δύο εβδομάδες, οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού, έβλεπαν μία άνοδο στις πωλήσεις των κασκόλ τους, με πολλές παραγγελίες να έχουν προορισμό την Ελλάδα. Φέτος λοιπόν δεν χρειάζεται να μπουν σε έξοδα οι άνθρωποι.

Μπορούν να χρησιμοποιήσουν το ίδιο κασκόλ που είχαν και πέρυσι. Φυσικά αυτό προορίζεται μόνο για όσους δεν το πέταξαν ή έκαψαν στο γκολ του Ελ Αραμπί.

Διαβάστε επίσης

Πληροφόρηση… στον αέρα!

Πληροφόρηση… στον αέρα!

Η αποστολή του Ολυμπιακού έμαθε το αποτέλεσμα της κλήρωσης του Γιουρόπα Λιγκ, ενώ ήταν… εν πτήσει!