Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ολυμπιακός: Σεβασμός, ναι. Φόβος, όχι!

Ολυμπιακός: Σεβασμός, ναι. Φόβος, όχι!
Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου 2021 - 16:59

Δύσκολη ήταν η κλήρωση του Ολυμπιακού στους «16» του Europa League, μιας και του έφερε στο δρόμο του την Άρσεναλ. Μία δυνατή ομάδα, όσα θέματα και να έχει. Οι «κανονιέρηδες» είναι το φαβορί στα δύο παιχνίδια, αλλά ο Ολυμπιακό καλείται να παλέψει και να διεκδικήσει τις όποιες πιθανότητές του.

Ούτε πέρσι του έδιναν πολλές ελπίδες και να που έκανε την υπέρβαση και συνέχισε στην Ευρώπη αποκλείοντας τους «κανονιέρηδες». Το ίδιο θα επιδιώξει να κάνει και φέτος, γνωρίζοντας το μεγάλο βαθμό δυσκολίας.

Ο Ολυμπιακός σέβεται κάθε αντίπαλό του. Όμως, δεν φοβάται κανέναν, όποιον και να έχει απέναντί του. Τα έχει βάλει με πολύ μεγάλες ομάδες και τις έχει κοιτάξει στα μάτια. Το ίδιο θα επιχειρήσει και εδώ, απέναντι στην Άρσεναλ, με όνειρο να συνεχίσει στα προημιτελικά του Europa League.

Ναι, είναι πολύ δύσκολο κάτι τέτοιο, αλλά ο Θρύλος του Πέδρο Μαρτίνς θα το παλέψει με όλες τις δυνάμεις του. Πρώτα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» στις 11/3 (22:00) και μετά στο «Emirates» στις 18/3 (19:55). Έτσι κι αλλιώς σε αυτό το επίπεδο δεν υπάρχουν εύκολες κληρώσεις, εύκολες ομάδες.

Ο Ολυμπιακός ρίχνεται στη μάχη των «16» με τον τίτλο του αουτσάιντερ. Σέβεται την Άρσεναλ, αλλά δεν τη φοβάται. Και αυτό καλείται να το δείξει και στο γήπεδο, με στόχο να... τρελάνει ξανά τον κόσμο του και ολόκληρη την Ευρώπη...

Διαβάστε επίσης