Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ωχ όχι… Ξύπνησαν! Τι κάνουμε τώρα…;»

«Ωχ όχι… Ξύπνησαν! Τι κάνουμε τώρα…;»
Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου 2021 - 10:58

Άλλη μία φορά τα πράγματα… ζορίζουν. Έχουν ζορίσει τόσες και τόσες φορές, εδώ που τα λέμε, που είναι θαύμα ότι, ακόμη, δεν έχουν… σκάσει! Αν και δεν φαίνεται να υπάρχει και πολύ περιθώριο… Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ ξεσπάθωσαν, ΞΑΝΑ χθες, κατά της ομάδας, της διοίκησης, της προπαγάνδας… «Ξύπνησαν, επιτέλους», θα μπορούσε να πει κανείς. Αλλά δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει, οπότε το… ξυπνητήρι έχει βαρέσει… καιρό τώρα. Απλώς οι προπαγανδιστές και αυτοί που επιβιώνουν με το να… ταΐζουν «σανό», θεωρούσαν και θεωρούν εαυτούς, τόσο… καβάλα στ’ άλογο, που δεν έβλεπαν τα σημάδια… Τα αγνοούσαν, επιδεικτικά.

Είναι πρώτη φορά που γίνεται χαμός στα Social Media, κατά του Ιβάν και των… μηχανισμών προπαγάνδας, οι οποίοι μέσω της επιρροής του ΠΑΟΚ, τα έλεγαν… «έτσι», ενώ ήταν… «αλλιώς»; Όχι! Ούτε καν. Μετά από ευρωπαϊκούς αποκλεισμούς, μετά από δικαστικές διαμάχες που έφεραν ήττες, μετά από «χαστούκια», από τον Θρύλο, που πολεμούν, γινόταν… πανικός, στα Social Media.

Ο κόσμος έχει ξυπνήσει προ πολλού. Και όταν βλέπει ΟΛΑ τα σακούλια λάσπης, που εκτοξεύονταν προς τον Ολυμπιακό, να σκάνε στον αέρα και να πέφτουν στο έδαφος, αλλά και τον Θρύλο να συνεχίζει ΑΠΤΟΗΤΟΣ, να συνεχίζει ΝΙΚΗΤΗΣ και να συνεχίζει ΒΑΣΙΛΙΑΣ, τότε αντιλαμβάνεται ότι… κάτι δεν πάει καλά. Και ότι τα πράγματα δεν ήταν (δεν είναι) όπως τους τα έλεγαν (λένε). Λογικό, λοιπόν, τα βέλη του κόσμου, να στρέφονται και προς την προπαγάνδα… Πόση κοροϊδία να αντέξει και ο κόσμος, όταν βλέπει την αγαπημένη του ομάδα να… σέρνεται και να μην μπορεί να σηκώσει κεφάλι; Την ώρα που ο Ολυμπιακός ΛΑΜΠΕΙ!

Είναι, ακόμη, η αρχή…

Διαβάστε επίσης

Ισάξιεεεε; Πατώνεις; (videos)

Ισάξιεεεε; Πατώνεις; (videos)

Εμείς πήγαμε στην Τρίπολη και γλεντήσαμε, ο ισάξιος πήγε στην Τρίπολη και τον γλέντησαν! Έτσι είναι όταν από δικά του λάθη βλέπει τον Θρύλο, με… κιάλια…