Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έτοιμος να σπάσει το μπλόκο ο Θρύλος

Έτοιμος να σπάσει το μπλόκο ο Θρύλος
Δευτέρα, 1 Μαρτίου 2021 - 01:04

Αντιμέτωπος με τον Βόλο τίθεται ο Ολυμπιακός, στο Πανθεσσαλικό, τη Δευτέρα (1/3, 19:30), για την 24η αγωνιστική της Super League και θέλει να επιστρέψει στις νίκες.

Ο Ολυμπιακός καλείται να γυρίσει στα θετικά αποτελέσματα, μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο και την ισοπαλία με τον Άρη στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Και για να το κάνει αυτό θα πρέπει να παρουσιαστεί πανέτοιμος, συγκεντρωμένος και να τα δώσει όλα.

Δεν είναι εύκολο παιχνίδι και ο Θρύλος καλείται να σπάσει και αυτό το μπλόκο, κάνοντας άλλο ένα βήμα για την κατάκτηση του τίτλου. Το 46ο δεν χάνεται και ο Ολυμπιακός οφείλει να παίξει με σοβαρότητα και παρά την κούραση από την προσπάθεια και την πρόκριση επί της Αϊντχόφεν, να επιστρέψει στις νίκες.

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν υπολογίζει μόνο τον Αβραάμ Παπαδόπουλο, ο οποίος ταλαιπωρείται από τραυματισμό, ενώ εκτός έχει μείνει και ο Μοχάμεντ Ντρέγκερ. Αντίθετα, κανονικά είναι και τώρα στην αποστολή ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, κάτι που δείχνει εκ νέου πως το πρόβλημα στον ώμο δεν ήταν εν τέλει κάτι σοβαρό, ευτυχώς.

Θρύλε, γερά για την επιστροφή στις νίκες!

Θυμίζουμε, η αποστολή του Ολυμπιακού αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Σα, Κρίστινσον, Τζολάκης, Λαλά, Ανδρούτσος, Σεμέδο, Μπα, Παπασταθόπουλος, Χολέμπας, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Τιάγκο Σίλβα, Μασούρας, Ραντζέλοβιτς, Μπρούμα, Βαλμπουενά, Φορτούνης, Κάιπερς, Χασάν, Ελ Αραμπί.

Διαβάστε επίσης

Προσοχή στο μπλόκο… (photo)

Προσοχή στο μπλόκο… (photo)

Δεν μας ενδιαφέρει αν οι «σύμμαχοι» δεν μπορούν να… κερδίσουν ο ένας τον άλλον. Εμείς πάμε στο Βόλο (19:30) να κάνουμε τη δουλειά μας και να προσέξουμε για παγίδες!