Ντουντούκα
Έλα πελάτη, παραδέξου το, καλά περάσαμε...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Όσο έχεις… Μασούρες, προχώρα! (video/photos)

Όσο έχεις… Μασούρες, προχώρα! (video/photos)
Δευτέρα, 1 Μαρτίου 2021 - 14:19

Ο Ολυμπιακός είναι μία ομάδα, η οποία ξεχειλίζει, από ποιότητα. Αυτό είναι δεδομένο, όπως δεδομένο είναι ότι η ποιότητα, μόνο, δεν αρκεί, πάντα, για να έρχονται τα αποτελέσματα. Είναι, βεβαίως και αυτό… δεδομένο! Ο Ολυμπιακός, εν προκειμένω, όπως και φυσικά όλες τις ομάδες, χρειάζονται, σε κάθε ματς, κατάθεση ψυχής!

Και ο Ολυμπιακός, δόξα τω Θεώ, εκτός από τρομερή ποιότητα, έχει στις τάξεις του και ποδοσφαιριστές, οι οποίοι δεν διστάζουν να βάλουν το πόδι, ή και το… κεφάλι, στη «φωτιά» για να έρθει το γκολ! Για να μπορέσει ο Θρύλος, να βρει τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα...

Κλασσική περίπτωση, τέτοιου μαχητή, είναι ο Γιώργος Μασούρας. Και με αφορμή το παιχνίδι, απόψε, με τον Βόλο, θυμόμαστε πως ο Έλληνας άσος έβαλε το δικό του κεφάλι, στη… «φωτιά», για να αρχίσει ο Ολυμπιακός, την ανατροπή του, επί του Βόλου και να φτάσει στη νίκη!

Όσο ο Ολυμπιακός βρίσκει… Μασούρες, να προχωράει ήρεμος! Να ξέρει ότι οι παίκτες όπως ο Μασούρας, πάντα θα βρίσκουν τον τρόπο να ρίχνουν εαυτόν στα δύσκολα, για να δώσουν στην ομάδα, αυτό που ψάχνει! Για να βγαίνουν μπροστά και να καταφέρνουν, με την αυτοθυσία τους, να δίνουν το ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, στην ομάδα! Γιατί αυτή η αυτοθυσία, δεν είναι θέμα… προσωπικού κέρδους. Δεν είναι θέμα σκοραρίσματος προσωπικού, αλλά του γκολ που έρχεται, για την ομάδα...

Και όσο ο Θρύλος βρίσκει «Μασούρες», θα βρίσκει αυτή την αυτοθυσία του πιστού στρατιώτη, που θα του δίνει αυτό το κάτι παραπάνω!

Πάμε να θυμηθούμε…

Διαβάστε επίσης