Ντουντούκα
El Profesor ως το 2024! Αυτά είναι...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Και λύσεις… ανάγκης έχουμε!

Και λύσεις… ανάγκης έχουμε!
Τετάρτη, 3 Μαρτίου 2021 - 12:19

Σύμφωνοι. Μετά τον Αβραάμ χάσαμε και τον Σεμέδο. Και αυτό… πόνεσε. Το πράγμα δυσκολεύει αρκετά, για τον Πέδρο Μαρτίνς, στα στόπερ, με αποτέλεσμα, ο Πορτογάλος τεχνικός να έχει μπροστά του… δύσκολες επιλογές. Κάποιες εξ αυτών θα είναι… επιλογές ανάγκης. Λύσεις ανάγκης. Θα είναι αναγκαστικές προσεγγίσεις, για το κέντρο άμυνας, αφού ο Μπακ και ο Σωκράτης είναι οι μόνοι δύο, καθαροί σέντερ μπακ, οι οποίοι έχουν απομείνει.

Ο Σωκράτης, δε, έπαιξε με πρόβλημα στον ώμο, για μεγάλο διάστημα, στο Πανθεσσαλικό, κάτι που σημαίνει ότι θα χρειαστεί το αμέσως προσεχές διάστημα, να παραμείνει προσεκτικός. Ο Μαρτίνς θα τον βάλει, φυσικά, προτού καταφύγει σε άλλες λύσεις, ωστόσο έχει και… εναλλακτικές, εάν το πράγμα δυσκολέψει παραπάνω, από όσο πρέπει…

Ο Χολέμπας θα μπορούσε να είναι μία λύση. Ο Εμβιλά το ίδιο. Αν και είναι δύσκολο για τον Μαρτίνς, να θυσιάσει τον καλύτερο μέσο του, από τον χώρο ευθύνης του και να τον φέρει πιο πίσω… Του Χολέμπας, ως αριστερό στόπερ, ίσως να είναι πιο εφικτό, αν και επίσης, φυσικά, λύση ανάγκης. Όπως λύση ανάγκης είναι, φυσικά και η ενδεχόμενη μετακίνηση του Μπουχαλάκη, προς το κέντρο άμυνας, εάν χρειαστεί.

Η ουσία είναι ότι καμία από αυτές τις λύσεις δεν προκρίνεται. Και σε αυτές θα καταφύγει, ο Μαρτίνς, μόνο αν παραστεί μεγάλη ανάγκη. Κατά τα άλλα, ο Πορτογάλος θα προσπαθήσει να καλύψει το κενό του Σεμέδο και την έλλειψη του Αβραάμ, παίζοντας με Σωκράτη και Μπα, διαρκώς, αλλά και βάζοντας στην «εξίσωση» ποδοσφαιριστές, οι οποίοι δεν είναι στόπερ, αλλά θα υπηρετήσουν αυτό τον ρόλο, εφόσον χρειαστεί.

Διαβάστε επίσης