Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Να μας αξιώσει ο Θεός, να μην έχουμε ποτέ το Κύπελλο για… σωσίβιο!

Να μας αξιώσει ο Θεός, να μην έχουμε ποτέ το Κύπελλο για… σωσίβιο!
Πέμπτη, 4 Μαρτίου 2021 - 13:43

Θα μας κατηγορούν, πάλι, για… αγιογραφίες και λοιπά, αλλά ποσώς μας ενδιαφέρει. Ο Ολυμπιακός έχει στο τιμόνι του έναν άνθρωπο, ο οποίος ποτέ δεν θα άφηνε την ομάδα, να καταντήσει σαν τα… συνονθυλεύματα των «εξυγιαντών», τα οποία, ξεμένοντας κάθε χρόνο, από στόχους, καταντούν να κρατούν το… Κύπελλο Ελλάδας, για… σανίδα σωτηρίας. Για… σωσίβιο.

Έναν άνθρωπο, ο οποίος δεν θα επέτρεπε ποτέ στην αγαπημένη του ομάδα, να πέσει τόσο χαμηλά…

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, δεν θα άφηνε ποτέ τον Θρύλο του και τον Θρύλο μας, να… κατρακυλήσει σε τέτοια επίπεδα… διάλυσης… Γιατί τον αγαπά πραγματικά και δεν θα το άντεχε, πρώτα, ο ίδιος…

Ο Ολυμπιακός έχει στόχο! Δεν έχει ανάγκη από… σωσίβιο. Δεν έχει ανάγκη, να πιαστεί από κάπου, για να σώσει, μία… κατά τα άλλα… τραγική χρονιά. Όπως κάνουν, ΞΑΝΑ τώρα, οι «εξυγιαντές» αντίπαλοί του… Έχοντας μείνει πίσω στο πρωτάθλημα, περίπου… 200 βαθμούς, έχοντας χάσει, από νωρίς και με συνοπτικές διαδικασίες, το… τρένο της Ευρώπης, έχοντας γνωρίσει τις ήττες και έχοντας δεχθεί «χαστούκια» από τον Θρύλο, σε όλα τα επίπεδα, τους έχει μείνει η… διοργάνωση της ΕΠΟ, για να το πούμε στην πραγματική του διάσταση, για να… σώσουν, ό,τι σώζεται. Πέρυσι, ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ δεν κατάφεραν… Η κούλα, εν προκειμένω, τους άλλους τους… τελειώσαμε νωρίτερα…

Βλέποντας και τον Παναθηναϊκούλη χθες, να πασχίζει, απέναντι στον ΠΑΣ, να… σώσει τη χρονιά του (δεν πείθει κανέναν η καραμέλα που πιπιλάνε σήμερα οι… αντικειμενικοί, ότι του έχει μείνει η… Ευρώπη, να παλεύει και να διεκδικεί), μέσω του Κυπέλλου και να αποτυγχάνει, μας ήρθε στο μυαλό μία σκέψη:

Να μας αξιώσει ο Θεός, να μην έχουμε ποτέ το Κύπελλο για… σωσίβιο!

Να παραμείνει ο Θρύλος, στα χέρια του ανθρώπου που τον αγαπά, όσο τίποτα, σε άλλο επίπεδο και όλοι εμείς, που λατρεύουν την ομάδα, να μην τη ζήσουμε, όπως ζουν οι «εξυγιαντές» τις ομάδες τους… Να ψάχνει… σανίδα σωτηρίας, στο… Κυπελλάκι της ΕΠΟ! Αλλά να το έχουμε, πάντα, ως στόχο, για να κάνουμε το νταμπλ!

Διαβάστε επίσης

Ποιο… γόητρο, βρε τοσοδούληδες;

Ποιο… γόητρο, βρε τοσοδούληδες;

Φοβερά και τρομερά πράγματα, στον Παναθηναϊκούλη! Ο Μπόλονι ζητούσε στο ημίχρονο, λέει, ένα γκολ από τους παίκτες του, για το… γόητρο!