Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ανατροπή πριν το ντέρμπι! ΑΥΤΟΝ ορίζουν για διαιτητή! (video)

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ανατροπή πριν το ντέρμπι! ΑΥΤΟΝ ορίζουν για διαιτητή! (video)
Σάββατο, 6 Μαρτίου 2021 - 11:59

Καλή ιδέα φάνηκε, αρχικά, στην «εξυγίανση», ο ορισμός, στο ντέρμπι ΠΑΟΚ-Άρης, του… σφαγέα του Μολινό. Ενός διαιτητή, ο οποίος χαίρει της… καθολικής αποδοχής και εκτίμησης, από την παοκτζίδικη κουλτούρα, έμοιαζε ως μία καλή λύση, για το ντέρμπι με τον μεγάλο αντίπαλο του ΠΑΟΚ, τον Άρη. Έλα όμως, που υπήρχε… καλύτερη λύση, την οποία οι ιθύνοντες της ΚΕΔ δεν είχαν σκεφτεί! Και την οποία σκέφτηκαν… στο παρά ένα! Κάλλιο αργά, παρά ποτέ, βέβαια!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, τις οποίες αποκάλυψε στους ρεπόρτερ μας, ένα… πουλάκι (ναι, έγκυρη η πηγή), η ΚΕΔ προχωρά άμεσα στην αντικατάσταση του ρέφερι στο ΠΑΟΚ-Άρης. Αποσύρει τον Μαρτσίνιακ και στη θέση του βάζει τον Τάσο τον Κάκο! Ναι! Βρέθηκε η -πραγματικά σωστή- λύση!

Και αυτό, για δύο λόγους:

1) Ο Τάσος είναι εξοικειωμένος με το περιβάλλον του ΠΑΟΚ, έχοντας καταθέσει τα διαπιστευτήριά του, μέσα από τον αέρα του Open TV, του Ιβάν. Καταξιωμένος, γαρ, άξιζε μια ευκαιρία να σφυρίξει ξανά, στην αγαπημένη του Τούμπα.

2) Θα το κάνει… αμισθί! Όπως και στο Open TV, του Ιβάν, άλλωστε. Έτσι, με ένα σμπάρο, η «εξυγίανση» πιάνει… δυο τρυγόνια. Και γλιτώνει και τα λεφτά που θα έδινε στον «σφαγέα» του Μολινό.

Πόσο έξυπνο; Σχεδόν όσο και το γκολ του Μπουχαλάκη, επί του Άρη… Για να μην προτρέχουμε, ας περιμένουμε τις ανακοινώσεις, για να δούμε αν θα… πέσουμε μέσα, ή αν ο Τάσος ο Κάκος θα παραμείνει και αυτή την αγωνιστική, ένας απλός, αμισθί, τηλεκριτικός διαιτησίας.

Διαβάστε επίσης