Ντουντούκα
Πλήγμα με Βατσλίκ!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Τελειώνει το θέμα Μπα, ο Ολυμπιακός

Τελειώνει το θέμα Μπα, ο Ολυμπιακός
Σάββατο, 6 Μαρτίου 2021 - 16:18

Εξαιρετικά στοιχεία φέρεται να έχει αφήσει, αυτό το διάστημα, κατά το οποίο προπονείται, στο Ρέντη, ο Αλγκασίμ Μπα. Ο νεαρός Αφρικανός, αποκάλυψη από τη Γουινέα, χώρα του Μαντί Καμαρά, έχει αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις, με την υποσημείωση βέβαια, ότι το αστείρευτο ταλέντο του, θα χρειαστεί να δουλευτεί. Κάπου εκεί μπαίνει, βεβαίως, ο Πέδρο Μαρτίνς. Ο νεαρός αναμένεται να αποκτηθεί, από τον Θρύλο, με το θέμα να μοιάζει, πλέον, απολύτως τυπικό.

Ο Αλγκασίμ Μπα ξεχώρισε, με τα στοιχεία που έδειξε, αυτό το διάστημα, το οποίο περνά, στο προπονητικό του Ολυμπιακού, με αποτέλεσμα στον Θρύλο να ετοιμάζονται να τελειώσουν (και στο τυπικό της σκέλος), τη μεταγραφή του 19χρονου, ανερχόμενου ποδοσφαιριστή.

Ο νεαρός Αφρικανός είναι περίπου δύο εβδομάδες εδώ και ο Μαρτίνς έχει σχηματίσει ήδη γνώμη, για το τι μπορεί να περιμένει, από εκείνον. Έτσι, το θέμα αναμένεται, άμεσα, να κλείσει και τυπικά. Και ο Αλγκασίμ Μπα να ενωθεί επίσημα, με τον συμπατριώτη του, Μαντί Καμαρά, υπό το κόκκινο και το λευκό του Θρύλου.

Διαβάστε επίσης