Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Δένει» την άμυνα ενόψει Άρσεναλ

«Δένει» την άμυνα ενόψει Άρσεναλ
Κυριακή, 7 Μαρτίου 2021 - 14:49

Μόλις πριν από λίγο ανακοίνωσε την αρχική ενδεκάδα για το παιχνίδι με τη Λαμία ο Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος αποφάσισε να κατέβει με τη βασική ομάδα για να κάνει τις απαραίτητες δοκιμές ενόψει του δύσκολου αγώνα με την Άρσεναλ την ερχόμενη Πέμπτη.

Ο Πορτογάλος τεχνικός προτίμησε για τα μετόπισθεν, τους ίδιους παίκτες από αυτούς που υπολογίζει για βασικούς στον αγώνα με τους «κανονιέρηδες» και φυσικά με αυτή την κίνηση θέλει να αναπτύξει κι άλλο τη χημεία που έχουν μεταξύ τους οι ποδοσφαιριστές.

Συγκεκριμένα ο Σα θα είναι κάτω από τα δοκάρια, Σωκράτης και Μπα στο κέντρο της άμυνας, Ρέαμπτσιουκ και Λαλά στα μπακ. δεδομένου ότι οι τρεις από τους πέντε παίκτες αποκτήθηκαν τον Ιανουάριο, ο Πέδρο Μαρτίνς θέλει να τους δώσει χρόνο και παιχνίδια για να μπορέσουν άπαντες να φτάσουν στο 100%.

Πέραν τούτου δεν αποκλείεται κάποια στιγμή να δούμε ακόμα και τον Γιαν Εμβιλά να γυρνάει σαν στόπερ κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Διαβάστε επίσης

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-Λαμία 3-0 (Τελικό)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-Λαμία 3-0 (Τελικό)

Πάμε ζωντανά στο γήπεδο Καραϊσκάκη, για να παρακολουθήσουμε σε γραπτή περιγραφή, την αναμέτρηση του Ολυμπιακού, με τον ΠΑΣ Λαμία.