Ντουντούκα
Έλα πελάτη, παραδέξου το, καλά περάσαμε...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Μαρτινς: «Είμαστε καλά πνευματικά και σωματικά για το παιχνίδι με την Άρσεναλ» (video)

Μαρτινς: «Είμαστε καλά πνευματικά και σωματικά για το παιχνίδι με την Άρσεναλ» (video)
Κυριακή, 7 Μαρτίου 2021 - 17:22

Για τη νίκη κόντρα στη Λαμία, αλλά και για το παιχνίδι της ερχόμενης Πέμπτης κόντρα στην Άρσεναλ, μίλησε ο Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος τόνισε πως οι ποδοσφαιριστές του μετά από ένα σημείο σκέφτονταν μόνο αυτό το παιχνίδι. Παράλληλα ανέφερε πως οι παίκτες του είναι καλά τόσο σε πνευματικό επίπεδο, όσο και σε σωματικό για το μεγάλο παιχνίδι.

Αναλυτικά:

Για το παιχνίδι:

«Ηταν ένα καλό πρώτο ημίχρονο, βάλαμε νωρίς τα γκολ, αλλά στο δεύτερο μέρος το θέαμα δεν ήταν καλό. Το μυαλό των παικτών ήταν στην Αρσεναλ. Σε τέτοια παιχνίδια με άδεια γήπεδα, δεν βοηθάει η κατάσταση. Το κοινό θα μας βοηθούσε για να έχουμε καλύτερη εικόνα στο δεύτερο μέρος. Το δεύτερο ημίχρονο θα το χαρακτήριζα κρύο».

Για τον Μπα:

«Εχουμε πολλούς τραυματισμούς στην ίδια θέση, στο κέντρο της άμυνας. Ο Μπα θα είναι έτοιμος πιστεύω για την Πέμπτη. Ελπίζω ότι δεν είναι σοβαρό. Στο ποδόσφαιρο συμβαίνουν αυτά τα πράγματα. Συμβαίνουν κάποια που σε ανησυχούν, αλλά πιστεύω όλα θα πάνε καλά».

Για την Άρσεναλ:

«Η ομάδα είναι πολύ καλά προετοιμασμένη και πρέπει να προσαρμοστούμε στις καταστάσεις. Δε βοηθούν οι άδειες εξέδρες. Αν είχε κόσμο εδώ, θα απαιτούσε καλύτερο θέαμα. Είμαστε καλά πνευματικά και σωματικά για το παιχνίδι της Πέμπτης. Όλη η ομάδα από άποψη φυσικής κατάστασης είναι καλά. Αυτό μας κάνει να νιώθει καλά».

Για τα λόγια του Γρηγορίου:

«Είμαι περήφανος να ακούω τόσο καλά λόγια από τους συναδέλφους μου. Εχω καλή σχέση με τους προπονητές. Αποδέχομαι τα καλά λόγια και ανταποδίδω γιατί ο κ. Γρηγορίου έχει κάνει μία πολύ καλή δουλειά στην Λαμία».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης