Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

ΑΕΛ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming

ΑΕΛ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming
Κυριακή, 14 Μαρτίου 2021 - 16:53

ΑΕΛ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming: Αντιμέτωπος με την ΑΕΛ ο Ολυμπιακός απόψε στις 19:00, για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας της Super League 1. Οι «ερυθρόλευκοι» λίγες ημέρες μετά την Άρσεναλ για το Europa League, καλούνται τώρα να αντιμετωπίσουν την τελευταία του βαθμολογικού πίνακα, ΑΕΛ, και λίγες ημέρες πριν την εκτός έδρας αναμέτρηση με τους Άγγλους.

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν μπορεί να υπολογίζει για τον εκτός έδρας αγώνα τον Ουσεϊνού Μπα. Τον άφησε εκτός αποστολής έτσι ώστε να τον προφυλάξει ενόψει Άρσεναλ, εξαιτίας των ενοχλήσεων που έχει στη μέση του. Παράλληλα, εκτός πλάνων είναι και οι τραυματίες Ρούμεν Σεμέδο, Αβραάμ Παπαδόπουλος και Μάριος Βρουσάι. Έτσι ο Ολυμπιακός έφυγε για τη Λάρισα με τους Σα, Τζολάκη, Κρίστινσον, Ανδρούτσο, Ντρέγκερ, Λαλά, Παπασταθόπουλο, Χριστοφιλόπουλο, Χολέμπας, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μπουχαλάκη, Καμαρά, Σουρλή, Τιάγκο Σίλβα, Μασούρα, Μπρούμα, Βαλμπουενά, Ραντζέλοβιτς, Φορτούνη, Κάιπερς, Χασάν, Ελ Αραμπί.

Ο προπονητής της ΑΕΛ, Τζιανλούκα Φέστα, άφησε εκτός τους Νικολιά, Μιλοσάβλιεβιτς, Ζίζιτς, Μπέρτο, Καρανίκα και Ηλιάδη. Από την άλλη επιστρέφει ο Μπεν Χατίρα. Αναλυτικά την αποστολή για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό, αποτελούν οι Νάγκι, Σουλούκος, Γκράουρ, Γιακιμόφσκι, Μαϊδανός, Μαξιμένκο, Χουσίνο, Γκοτζαμανίδης, Στίφλερ, Κολομπίνο, Μουκάντζο, Πινακάς, Ντουρμισάι, Ακούνια, Χαλάτσης, Γλυνός, Στοΐνοβιτς, Γρηγορόπουλος, Νούνιτς, Μπεν Χατίρα.

ΑΕΛ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming | Καμαρά: «Δεν κοιμήθηκα καθόλου μετά την Άρσεναλ»

Την απογοήτευσή του για την ήττα με 3-1 από την Άρσεναλ μέσα στο Καραϊσκάκη, εξέφρασε ο Μαντί Καμαρά. Ο μέσος από τη Γουινέα σε δηλώσεις του μετά τον αγώνα με τους Άγγλους, τόνισε: «Ειλικρινά δεν έχω κοιμηθεί καθόλου. Είμαι πολύ απογοητευμένος. Πίστευα πως είχαμε πολύ περισσότερες ελπίδες να κάνουμε κάτι καλύτερο. Δημιουργήσαμε ευκαιρίες και θα μπορούσαμε να είχαμε βάλει πιο νωρίς γκολ στο παιχνίδι. Είχαμε τουλάχιστον τρεις καλές ευκαιρίες. Να σηκώσουμε κεφάλι από αυτό το μάθημα και να το ξεχάσουμε για να μπορέσουμε να προκριθούμε. Εάν είχαμε εκμεταλλευθεί πιο καλά τις 2 ευκαιρίες δεν θα μιλάγαμε για την απουσία του Ουσεϊνού».

Αναφορικά με την κριτική που υπήρξε στην ομάδα για τον αγώνα με την Άρσεναλ, τόνισε: «Δεν ασχολούμαι με το τι γράφεται και τι λέγεται. Επικεντρώνομαι στην ομάδα και δεν θέλω να επηρεάζομαι. Πιστεύω ότι έχουμε ελπίδες. Φέτος δεν θέλουμε να σταματήσουμε σε αυτό το σημείο. Θα κάνουμε τα πάντα στο Λονδίνο για την πρόκριση και για να τα καταφέρουμε».

ΑΕΛ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι...

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

21+ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΠΑΙΓΝΙΩΝ ΒΑΣΗ ΑΡΧΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΕΕΠ

Διαβάστε επίσης