Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Φοβούνται μην τα βροντήξει ο Ζαγοράκης

Φοβούνται μην τα βροντήξει ο Ζαγοράκης
Τετάρτη, 17 Μαρτίου 2021 - 00:44
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

ΑΕΚ και ΠΑΟΚ φοβούνται μην τα βροντήξει ο Ζαγοράκης πριν από τις εκλογές της 27ης Μαρτίου και έβαλαν δεύτερο υποψήφιο πρόεδρο της ΕΠΟ, τον πρόεδρο της ΕΠΣ Βοιωτίας, Κώστα Νίκα. Από όλα αυτά γίνεται αντιληπτό, τι πρόεδρο θέλουν στην ΕΠΟ. Πάντως, όχι πρόεδρο κοινής αποδοχής.

-Επίσης, για την ΕΕ της ΕΠΟ προτάθηκαν οι Χαριστέας (τον υπέδειξε η ΕΠΣ Κέρκυρας), Δ. Παπαδόπουλος (τον υπέδειξε η ΕΠΣ Ρεθύμνου), Καφές (με πρόταση της ΕΠΣ Λασιθίου), αλλά και οι Γιώργος Ανατολάκης (ΕΠΣ Πειραιά), Κώστας Κωνσταντινίδης (ΕΠΣ Χανίων) Βίκυ Δημητρακοπούλου (ΕΠΣ Ηλείας).

-Η... εξυγίανση, για την ΕΕ της ΕΠΟ, θέλει τους έξι συμβούλους που επέλεξε η ΑΕΚ και τους πέντε του ΠΑΟΚ. Πιο συγκεκριμένα η ΑΕΚ φέρεται να επιλέγει τους Παναγιώτη Δημητρίου (ΕΠΣ Αθηνών), Τάκη Παπαχρήστο (ΕΠΣ Αιτ/νιας), Λεωνίδα Θωμαΐδη (ο μόνος που δεν είναι ΕΠΣ αλλά... φίλος), Αγγελος Δανιήλ (ΕΠΣ Αχαΐας), Κλέαρχο Τζαφέρη (ΕΠΣ Δυτικής Αττικής), Κυριάκο Φύτρα (ΕΠΣ Αργολίδας αλλά δεν είναι πρόεδρος), ο δε ΠΑΟΚ, με την έγκριση της ΑΕΚ, έχει επιλέξει τους Στέργιο Αντωνίου (ΕΠΣ Πέλλας), Γιώργο Χατζησαρόγλου (ΕΠΣ Δράμας), Δημοσθένη Κουπτσίδη (ΕΠΣ Γρεβενών), Μάνο Γαβριηλίδη (ΕΠΣ Θράκης) και Δημήτρη Μπουχλαριώτη (ΕΠΣ Λάρισας).

Διαβάστε επίσης