Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Γράψε άλλο ένα έπος! (videos)

Γράψε άλλο ένα έπος! (videos)
Πέμπτη, 18 Μαρτίου 2021 - 11:38

Παρόμοιες συνθήκες. Παρόμοιες καταστάσεις. Ίδιος αντίπαλος. Ίδιο γήπεδο! Ίδια διοργάνωση. Ίδια δίψα και ίδια θέληση, για πρόκριση, για διάκριση. Ίδια δίψα για υπέρβαση και για… θρίαμβο. Γιατί περί τέτοιου θα πρόκειται, εάν ο Ολυμπιακός καταφέρει, απόψε το βράδυ, να επαναλάβει την περσινή του, τεράστια επιτυχία, στο Λονδίνο. Μέσα στο Emirates. Μέσα εκεί, όπου πέρυσι, στο πλαίσιο του Europa League και στη φάση των «32», τότε, έκανε την υπέρβασή του. Έκανε κατάθεση ψυχής και μπόρεσε να γράψει ένα… έπος, στα κατάστιχα της ιστορίας του!

Στόχος του, απόψε το βράδυ είναι να καταφέρει να γράψει άλλη μία χρυσή σελίδα, στην ποδοσφαιρική του ιστορία και να κάνει τον κόσμο του, έστω και από απόσταση, αυτή τη φορά, να ζήσει άλλο ένα μεγάλο βράδυ, ποδοσφαιρικό, «ερυθρόλευκο»! Ένα βράδυ, το οποίο θα μείνει στην ιστορία. Όπως άλλωστε έμεινε και το περσινό…

Διαβάστε επίσης

Στο Emirates για πρόκριση! (photo)

Στο Emirates για πρόκριση! (photo)

Τα… θαύματα, είναι για άλλους! Ο Ολυμπιακός έχει αποδείξει ότι τέτοιες ανατροπές, μόνο… θαύμα δεν είναι, για εκείνον! Στις 19:55, με την Άρσεναλ, για να τους «8»!