Ντουντούκα
Τα καλύτερα έρχονται...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Οι σκέψεις του Αρτέτα, για το αποψινό ματς

Οι σκέψεις του Αρτέτα, για το αποψινό ματς
Πέμπτη, 18 Μαρτίου 2021 - 12:37

Η Άρσεναλ έχει το πλεονέκτημα, απέναντι στον Ολυμπιακό, με το 3-1 του πρώτου αγώνα, μέσα στο Καραϊσκάκη. Αυτό είναι το δεδομένο. Και ο Θρύλος ξέρει καλά ότι θα πρέπει να δώσει μεγάλη μάχη, για να καταφέρει να το ανατρέψει και να πάρει εκείνος την πρόκριση. Ο Αρτέτα, από την άλλη, έχει μία διαφορετική προσέγγιση, αφού καλείται να υπερασπιστεί το υπέρ του αποτέλεσμα και δεν του είναι… προαπαιτούμενο, η νίκη. Ετοιμάζει, έτσι, ορισμένες αλλαγές.

Σύμφωνα με όσα μεταφέρει ο βρετανικός Τύπος, γύρω από τις σκέψεις του Αρτέτα, για το ματς, ο Λένο αναμένεται να είναι ξανά στο τέρμα. Τίρνι και Μπεγερίν αναμένεται να είναι στα άκρα, αλλά στόπερ να είναι οι Λουίζ και Μάρι. Θεμπάγιος, αντί Παρτέι, με Τζάκα, στο κέντρο, ενώ στα άκρα αναμένεται να παίξουν Πεπέ και Ρόου, αντί Σάκα και Γουίλιαν. Ο Έντγκαρντ και ο Ομπαμεγιάνγκ, αναμένεται να είναι ξανά στην 11άδα.

Αλλαγές, λοιπόν και από πλευράς Άρσεναλ, σε σχέση με το πρώτο ματς. Όπως αλλαγές, βέβαια, είναι γνωστό ότι ετοιμάζει και ο Μαρτίνς. Θα φανούν ΟΛΑ στη «σκακιέρα» του Emirates, απόψε το βράδυ!

Διαβάστε επίσης