Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Να βγει αλήθεια ένα όνειρο τρελό...

Να βγει αλήθεια ένα όνειρο τρελό...
Πέμπτη, 18 Μαρτίου 2021 - 18:51

Η μεγάλη ώρα της ρεβάνς πλησιάζει. Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει και πάλι την Άρσεναλ αυτή τη φορά εκτός έδρας, όπως ακριβώς και πέρυσι. Σήμερα όμως τα πράγματα είναι διαφορετικά. Έχει να ανέβει ένα ολόκληρο «βουνό» για να καταφέρει να πάρει την πρόκριση.

Μπορεί να το καταφέρει; Η αλήθεια είναι ότι όλα τα μπορεί. Θρύλος είναι το έχουμε πει και θα το λέμε συνέχεια. Είναι σχεδόν δεδομένο ότι θα κάνει μία καλή εμφάνιση και θα κοιτάξει την Άρσεναλ στα μάτια. Δεν έχει και άλλη επιλογή άλλωστε.

Το παιχνίδι στο Λονδίνο είναι όλα ή τίποτα. Ο Μαρτίνς και οι παίκτες δείχνουν να το πιστεύουν και πώς να μην το κάνουν άλλωστε; Αφού και την προηγούμενη χρονιά πάλι ήθελαν δύο γκολ και τα πέτυχαν. Τι μπορεί να τους εμποδίσει από το να πιστεύουν ότι μπορούν φέτος να βάλουν τρία; Λίγη τύχη παραπάνω χρειάζεται.

Η Άρσεναλ δεν είναι δα και κανένα φόβητρο όπως ήταν η Μάντσεστερ Σίτι και πολλές άλλες ομάδες που έχει αντιμετωπίσει ανά διαστήματα. Εμείς το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να πιστέψουμε στο όνειρο μαζί τους. Έτσι κι αλλιώς αυτό τραγουδάμε εδώ και πολλά χρόνια στην κερκίδα. Για ένα όνειρο τρελό. Γιατί να μην είναι σήμερα αυτό;

Διαβάστε επίσης