Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τελειώνει και με το θέμα Ματιέ

Τελειώνει και με το θέμα Ματιέ
Κυριακή, 21 Μαρτίου 2021 - 12:39

Ο Ματιέ Βαλμπουενά μένει εδώ. Συνεχίζει και του χρόνου να φορά τη φανέλα του αγαπημένου του Ολυμπιακού, αφού Διοίκηση και ποδοσφαιριστής συμφώνησαν και έδωσαν τα χέρια, για νέο συμβόλαιο. Ο Ματιέ είναι κεφάλαιο για τον Ολυμπιακό και φυσικά ο Ολυμπιακός είναι κεφάλαιο για τον Γάλλο παικταρά. Ο Βαλμπουενά γουστάρει εδώ, δεν είχε κανένα λόγο να αφήσει την Ελλάδα και τον Ολυμπιακό και έτσι συμφώνησε με τη Διοίκηση του Θρύλου, για επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών και για την επόμενη σεζόν.

Ο Ματιέ έχει σταθεί με ηγετικό τρόπο, φορώντας τη φανέλα του Ολυμπιακού και το γεγονός ότι ο Θρύλος είχε πρόθεση να τον «δέσει» εδώ, δείχνει την αξία της συνεργασίας των δύο πλευρών, αλλά και την εκτίμηση που υπάρχει, προς το πρόσωπο του Γάλλου. Ηγέτης εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου, ο Ματιέ δίνει τα πάντα στην ομάδα. Και φυσικά παίρνει, από εκείνη, ακόμη μεγαλύτερη δόξα, χαρές, χρήμα (φυσικά) και συγκινήσεις! Σε κορυφαίο ποδοσφαιρικό επίπεδο, πάντα.

Το θέμα αναμένεται να προχωρήσει και να τελειώσει και τυπικά, άμεσα. Εφόσον τα νέα για συμφωνία μεταξύ παίκτη και ομάδας κυκλοφόρησαν και ισχύουν, αναμένεται η επέκταση της συνεργασίας του Ματιέ με τον Θρύλο να επικυρωθεί και τυπικά, με υπογραφές και ανακοινώσεις. Σύντομα…

Διαβάστε επίσης