Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ανύπαρκτοι» και «πότε έβαλε λεφτά;»! Ο κόσμος ξύπνησε!

«Ανύπαρκτοι» και «πότε έβαλε λεφτά;»! Ο κόσμος ξύπνησε!
Δευτέρα, 22 Μαρτίου 2021 - 15:01

Αν αφιερώσει κανείς λίγη ώρα, να ακούσει εκπομπές επικοινωνίας, στα αθλητικά ραδιόφωνα, θα πάρει χαμπάρι όλη την αλήθεια. Γιατί ο κόσμος ήταν και παραμένει ο μοναδικός κριτής που είναι απ’ έξω και τα λέει… χύμα. Και αυτά που ακούγονται, δεξιά-αριστερά, στα ραδιόφωνα, για τις εξυγιαντο-ομάδες, κάνουν αυτά που γράφονται στα Social Media, να μοιάζουν με… χάιδεμα αυτιών!

«Ανύπαρκτοι» κράζει ο ένας, για τον Παναθηναϊκό. Ατάκες του στιλ «χαράμισες δυο ώρες από τη ζωή σου για να δεις αυτή την ομάδα» ή «δεν βλεπόμαστε, τι ν’ αυτά;» ή «δεν είναι νοοτροπία μεγάλης ομάδας το να πέφτεις κάτω και να κάνεις καθυστερήσεις» δίνουν και παίρνουν καθημερινά, στις εκπομπές επικοινωνίας, για την… αρμάδα του οδοντιάτρου…

Οι Παοκτζήδες, αφού κέρδισαν χθες την ΑΕΚ έχουν σήμερα… ρεπό, αλλά οι οπαδοί της κούλας δίνουν… ρεσιτάλ, τα ερτζιανά. Ατάκες όπως «τυράκι το γήπεδο κάθε φορά που χάνουμε» ή «με αυτή την ομάδα θα πάμε στο νέο γήπεδο;» ή «πόσες ΑΜΚ έχει κάνει ο πρόεδρος στην ομάδα; Πόσα λεφτά έχει βάλει;», ακούγονται κατά κόρον, στα ραδιόφωνα, με τους οπαδούς των πρασίνων και των κιτρινόμαυρων, εν προκειμένω να δείχνουν ότι… δεν την παλεύουν πλέον, βλέποντας τις ομάδες τους!

Όταν εμείς τα λέμε ότι ο κόσμος ξύπνησε και δεν μασάει πλέον από το «ο κακός Ολυμπιακός τα φταίει όλα», μας λένε κακούς. Και τώρα… τα λούζονται, βεβαίως! Την ίδια ώρα, ο Θρύλος κάνει παρέλαση προς το 46ο, συνεχίζει να ανεβαίνει στην Ευρώπη και το μόνο μέλημα του κόσμο είναι ότι… δεν έπαιξε πολύ επιθετικά η ομάδα, μετά την αποβολή του Λαλά! Διαφορά σκέψης, νοοτροπίας, αλλά και πραγματικότητας, με τον Ολυμπιακό να… βασιλεύει και τους άλλους να… ρεζιλεύονται!

Διαβάστε επίσης