Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τέταρτοι και πολύ σας είναι!

Τέταρτοι και πολύ σας είναι!
Δευτέρα, 22 Μαρτίου 2021 - 17:52

Οι οφθαλμαπάτες στην Τούμπα συνεχίζονται και δεν λένε να σταματήσουν. Σε δηλώσεις που έκανε ο Ελ Καντουρί ανέφερε πως ο ΠΑΟΚ δεν θα έπρεπε να βρίσκεται στην 4η θέση του πρωταθλήματος, αφού θα μπορούσε να είναι και σε καλύτερη βαθμολογική θέση.

Αλήθεια τώρα αυτά που λένε τα πιστεύουν ή είναι καθοδηγούμενα;

Τη μία βγαίνει ο προπονητής τους και λέει ότι είναι ισάξιοι με τον Ολυμπιακό και μετά από δύο εβδομάδες τρώνε 3 στο Καραϊσκάκη και λένε και ευχαριστώ που δεν ξέφυγε το κοντέρ. Σε άλλες φάσεις έλεγαν ότι παίζουν μόνο τελικούς και βλέπαμε ομάδες να κατεβαίνουν χωρίς 5-6 βασικούς παίκτες, όποτε αντιμετώπιζαν τον ΠΑΟΚ.

Για ποια καλύτερη θέση μας λένε ακριβώς; Κανονικά θα έπρεπε να λένε και ευχαριστώ που τερμάτισαν 4οι. Υπό άλλες συνθήκες που δεν χρειάζεται να αναλύσουμε τώρα θα πάλευαν για να μπουν στα πλέι οφ. Επίσης ας τους εξηγήσει κάποιος πως δεν είναι μέτρο σύγκρισης το να κερδίσει κάποιος την ΑΕΚ.

Καλύτερα λοιπόν, να μην βγαίνουν να κάνουν δηλώσεις γιατί όχι τίποτα άλλο. Δεν τους πιστεύουν ούτε οι οπαδοί τους. Και ναι όπως και να το κάνουμε, είναι λίγο σκληρό να βρίσκεσαι στο -20 από τον Ολυμπιακό, αλλά υπομονή τελειώνει η σεζόν!

Διαβάστε επίσης