Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Χασάν: Έχει χρόνο, όλα δείχνουν ότι προλαβαίνει την κούλα (videos)

Χασάν: Έχει χρόνο, όλα δείχνουν ότι προλαβαίνει την κούλα (videos)
Τετάρτη, 24 Μαρτίου 2021 - 12:01

Ο Ολυμπιακός έχει ρεπό αυτές τις ημέρες και η αλήθεια είναι πως οι παίκτες το χρειάζονταν και το είχαν ανάγκη… Ο Θρύλος έχει διανύσει… χιλιόμετρα, δύσκολα και απαιτητικά, για να φτάσει εδώ που έχει φτάσει, με αποτέλεσμα η κόπωση να είναι στα… κόκκινα.

Υπάρχουν, όμως, παίκτες, οι οποίοι δεν ξεκουράζονται. Όπως ο Χασάν, ο οποίος ήταν τραυματίας, εδώ και λίγο διάστημα, αλλά τώρα επιστρέφει στη δράση. Μάλιστα, στον Ολυμπιακό υπάρχει αισιοδοξία, έως και βεβαιότητα, ότι ο Αιγύπτιος σέντερ φορ θα καταφέρει να είναι παρών στην επανέναρξη της Σούπερ Λιγκ και το επικείμενο ντέρμπι με την ΑΕΚ, το οποίο είναι ιδιαιτέρως σημαντικό. Όπως και τα επόμενα, φυσικά, με ΠΑΟ και ΠΑΟΚ.

Ο Χασάν αναμένεται μέσα στην εβδομάδα να δοκιμάσει να ανεβάσει για τα καλά ρυθμό και να μπει σε κανονική ροή προπονήσεων. Να «πατήσει γκάζι» για να είναι έτοιμος, όταν ο Θρύλος μπει ξανά στη Σούπερ Λιγκ και στα πλέι οφ αυτής, κάνοντας το επόμενο βήμα, προς την κατάκτηση του 46ου.

Ο Χασάν είναι ήδη καλύτερα και δίνει τη δική του μάχη, για να είναι έτοιμος, απέναντι στην ΑΕΚ. Είναι γνωστή η σημασία που έχει, για την ομάδα, η παρουσία του, καθώς τα γκολ του είναι καταλυτικά, για να έρχονται αποτελέσματα, για τον Θρύλο. Έτσι, ο Χασάν το παλεύει για να είναι καλά και να έχει μπει, για τα καλά, σε ρυθμό ομάδας, ώστε να είναι απολύτως έτοιμος να συνδράμει, στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Διαβάστε επίσης