Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ασπίδα σε Πασχαλάκη, αλλά σε μέγεθος… τελείας!

Ασπίδα σε Πασχαλάκη, αλλά σε μέγεθος… τελείας!
Τετάρτη, 24 Μαρτίου 2021 - 15:15

Τρομερό. Εκεί που λες ότι η προπαγάνδα έχει στερέψει, πλέον, από τρόπους να μας… εκπλήσσει, βρίσκει πάντοτε, κάτι νέο, για να μας φέρει προ εκπλήξεως… Σήμερα, μεταξύ άλλων, σειρά έχει ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης και το γνωστό θέμα, το οποίο έχει ανοίξει εδώ και αρκετές ημέρες. Το γνωστό… ντου στα επίσημα, της Τούμπας και τα όσα ακολούθησαν. Τη συγγνώμη του ποδοσφαιριστή, αλλά και το γεγονός ότι στη συνέχεια έπαιξε και βασικός, υπό τις οδηγίες του Πάμπλο Γκαρσία.

Διαβάζουμε, λοιπόν, για την στήριξη που παρείχε ο Γκαρσία, στον Πασχαλάκη, αγκαλιάζοντάς τον. Και ότι… πολλοί δεν το έπιασαν. Και αφού όλο το στόρι εκτυλίσσεται για να πειστούμε για την οικογενειακή ατμόσφαιρα, στα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ, αλλά και για τη στήριξη που παρέχει ο μποξέρ στον παίκτη του, καταλήγει στο συμπέρασμα ότι… το καλοκαίρι ο Πασχαλάκης θα φύγει!

Τέτοια ασπίδα, σε μέγεθος… τελείας, δεν ξαναείδαμε! Τελεία, σαν αυτή που η προπαγάνδα καταλήγει ότι ίσως θα μπει, στη σχέση του ΠΑΟΚ με τον Πασχαλάκη, σε μερικά ματς από τώρα! Μετά το τέλος των πλέι οφ…

Τέτοια… στήριξη και ασπίδα σε μέγεθος... τελείας, δεν ξανάγινε!

Διαβάστε επίσης