Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μεγάλη επιστροφή Σερβίας, έφυγε από το γήπεδο ο Κριστιάνο! (Videos)

Μεγάλη επιστροφή Σερβίας, έφυγε από το γήπεδο ο Κριστιάνο! (Videos)
Σάββατο, 27 Μαρτίου 2021 - 23:58

Επεισοδιακό ήταν το ματς της εθνικής Πορτογαλίας μέσα στη Σερβία! Οι Σέρβοι κατάφεραν να πάρουν τον βαθμό της ισοπαλίας με το ισόπαλο 2-2.

Η ομάδα του Ζοσέ Σα, ο οποίος ήταν στον πάγκο, κατάφερε να προηγηθεί με 0-2, χάρη σε δύο γκολ του Ζότα. Στο 11' έγινε το 0-1 και στο 36' το 0-2.

Παρόλα αυτά όμως η Σερβία δεν το έβαλε κάτω και κατάφερε να επιστρέψει στο ματς.

Στο 46' ο Μίτροβιτς μείωσε σε 1-2 και στο 60' ο Κόστιτς ολοκλήρωσε μία ωραία ομαδική φάση των Σέρβων με τρομερή ανάπτυξη της μπάλας σε αντεπίθεση!

Στις καθυστερήσεις του ματς ο Κριστιάνο Ρονάλντο σκόραρε για τη νίκη, όμως δε μέτρησε το γκολ παρά το γεγονός πως η μπάλα είχε περάσει τη γραμμή και μετά απ' αυτήν την απόφαση έφυγε από το γήπεδο ο σούπερ σταρ της Γιουβέντους νευριασμένος και αφού είδε πρώτα την κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρία!

Να σημειωθεί πως στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων η Σερβία έμεινε με δέκα παίκτες, λόγω απευθείας κόκκινης κάρτας στον Μιλένκοβιτς.

Αποτελέσματα προκριματικών Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022...

Μαυροβούνιο-Γιβραλτάρ 4-1
Ρωσία-Σλοβενία 2-1
Κροατία-Κύπρος 1-0

Λευκορωσία-Εσθονία 4-2

Νορβηγία-Τουρκία 0-3
Ολλανδία-Λετονία 2-0

Ιρλανδία-Λουξεμβούργο 0-1

Σερβία-Πορτογαλία 2-2

Σλοβακία-Μάλτα 2-2

Τσεχία-Βέλγιο 1-1

Διαβάστε επίσης

Τρομάζει το... τέρας της ΕΠΟ

Τρομάζει το... τέρας της ΕΠΟ

Οι εκλογές έγιναν υπό τη σκιά της έρευνας της Επιτροπής Δεοντολογίας, μετά από καταγγελίες για παρεμβάσεις σε εκλογές ΕΠΣ. Εξελέγη ο Ζαγοράκης με την ΕΕ που θα είχε ο Ψαρρόπουλος...