Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

ΠΑΟΚ: Ο Κρμέντσικ ΑΜΚ και ο Ιβάν… ξενοδοχεία!

ΠΑΟΚ: Ο Κρμέντσικ ΑΜΚ και ο Ιβάν… ξενοδοχεία!
Πέμπτη, 1 Απριλίου 2021 - 14:18

Πως το είχε πει η προπαγάνδα; «Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ είναι εδώ και επενδύει», έγραφε. Επενδύει στα ξενοδοχεία, επενδύει στα ΜΜΕ, στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης, στη Σουρωτή και… στον ΠΑΟΚ, μεταξύ όλων αυτών. Αλλά να μην ανησυχούν οι Παοκτζήδες, γιατί ο… Κρμέντσικ είναι εδώ και βοηθάει με τις διάφορες ΑΜΚ. Ναι, δεν είναι πρωταπριλιάτικο. Εκτός και αν είναι… Το είπε στον αέρα του Metropolis ο «βασικός χρηματοδότης και μέλος του ΔΣ της ΚΑΕ ΠΑΟΚ», Θανάσης Χατζόπουλος.

«Δεχτήκαμε βοήθεια από όλον τον ΠΑΟΚ. Βιεϊρίνια, Γκαρσία... Μόνο το ποδοσφαιρικό τμήμα είχε αν θυμάμαι καλά 60-70 καταθέσεις. Εκτός του ότι μπήκαν όλοι οι ποδοσφαιριστές, που δεν ήξεραν καν τι είναι μπάσκετ ΠΑΟΚ, όπως πχ ο Κρμέντσικ - τι δουλειά είχε αυτός να βοηθήσει - κι όμως βοήθησαν», είπε χαρακτηριστικά.

Πολύ μπροστά. Σκεφτείτε να κατέρρεε το… πόλο του Θρύλου, ας πούμε και αντί ο Μιχάλης Κουντούρης, με την στήριξη Μαρινάκη, να έκαναν ό,τι έπρεπε και ΤΙΠΟΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ, για να είναι το τμήμα υγιές και ανταγωνιστικό, να κάνει πρωταθλητισμό και να παίρνει κούπες σε Ελλάδα και Ευρώπη, να κάλυπτε τα έξοδα του τμήματος, ο… Χασάν. Σκεφτείτε το…

Διαβάστε επίσης