Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μαρτίνς: Σκέφτεται και το 3-4-3 ενόψει ΑΕΚ (video)

Μαρτίνς: Σκέφτεται και το 3-4-3 ενόψει ΑΕΚ (video)
Παρασκευή, 2 Απριλίου 2021 - 12:37

Ο προπονητής του Ολυμπιακού έχει δείξει ότι, παρότι διατηρεί μία συγκεκριμένη ταυτότητα, για το παιχνίδι της ομάδας του, δεν διστάζει να προσαρμόζει τα δεδομένα, ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε αντιπάλου. Ή ακόμη και με την εικόνα της ομάδας του, στις προπονήσεις. Ο Μαρτίνς είναι ένας προπονητής ευέλικτος, όσο και δίκαιος. Και αυτοί που είναι καλύτερα, στις προπονήσεις παίζουν. Σε αυτό το μοτίβο, δεν διστάζει ακόμη και να αλλάξει την εικόνα της ομάδας του, όταν κρίνει ότι αυτό θα την ευνοήσει.

Το έκανε με 3-4-3 (ή 3-5-1, όπως προτιμάει το λέει ο καθένας) καθώς το δοκίμασε, εκεί όπου η ανάγκη καλούσε. Δεν δίστασε να αλλάξει την εικόνα του Ολυμπιακού, στο χορτάρι, εκεί όπου ήταν απαραίτητο. Και δικαιώθηκε. Για παράδειγμα στην Άρσεναλ, η εικόνα του Ολυμπιακού ήταν εξαιρετική. Και ας μην κατάφερε να προκριθεί, νίκησε και έδειξε ότι μπορεί να παίξει εξαιρετικό ποδόσφαιρο, στον ανώτερο δυνατό επίπεδο… Έτσι, ο Μαρτίνς επεξεργάζεται το 3-4-3 και για την ΑΕΚ.

Δεν έχει πολλές προπονήσεις για να καταλήξει. Μιάμιση έχει… Με τα χίλια ζόρια ολοκληρώνεται η προετοιμασία, για το ντέρμπι της Κυριακής… Αλλά παρόλα αυτά, ο Μαρτίνς θα κάνει την τακτική του και, κρίνοντας από τη κατάσταση των παικτών του, θα αποφασίσει. Αν κρίνει ότι το 3-4-3 ευνοεί, αυτή τη στιγμή, την εικόνα της ομάδας, θα το διατηρήσει. Ειδάλλως, θα πάει στα πιο κλασσικά του, 4-3-3 και 4-2-3-1.

Διαβάστε επίσης