Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Γνωστός» και επί Περέιρα ο Γιοβάνοβιτς

«Γνωστός» και επί Περέιρα ο Γιοβάνοβιτς
Σάββατο, 3 Απριλίου 2021 - 22:36
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Τι Περέιρα, τι Κλάτενμπεργκ και δεν είναι καλό για τον Αγγλο που αρχίζει να θυμίζει τον Πορτογάλο, πρώην πρόεδρο της ΚΕΔ. Ο λόγος έχει να κάνει με τους ορισμούς, καθώς για τρίτη φορά έρχεται στην Ελλάδα ο Σρνταν Γιοβάνοβιτς για να σφυρίξει ματς στη Superleague, όμως είναι το πρώτο του ντέρμπι, αν αναλογιστούμε ότι στις 15 Φεβρουαρίου 2020 σφύριξε ΑΕΛ-ΠΑΟΚ 1-2 και στις 17 Μαρτίου 2019, Ατρόμητος-ΑΕΚ 0-1.

Μπορεί να άλλαξε ο αρχιδιαιτητής, να ανέλαβε ο Κλάτενμπεργκ, όμως και ο Αγγλος επιλέγει ρέφερι που έφερνε και ο Περέιρα, με μια ακόμη απόδειξη ο ορισμός του Αζέρου Αγκαγέν στο ματς Παναθηναϊκού-ΠΑΟΚ που τον έφερε πρώτη φορά ο Πορτογάλος, πρώην πρόεδρος της ΚΕΔ.

Στο ματς ΑΕΛ-ΠΑΟΚ 1-2, ο Σέρβος Γιοβάνοβιτς δεν έδωσε πέναλτι κατά των φιλοξενουμένων στο 33', με το ματς στο 0-1 και μάλιστα, στην ίδια φάση, διαδοχικά χέρι έκαναν οι Αουγκούστο, Μαουρίτσιο. Αυτό το λάθος έκανε έξαλλο τον Κούγια που προχώρησε σε μια σκληρή δήλωση και μεταξύ άλλων ανέφερε ότι ««δυστυχώς πέσαμε σε Σέρβο πορτοφολά». Αξίζει να αναφέρουμε ότι χθες (02/04) σφύριξε Κουκαρίσκι-Σπάρτακ Σουμπότιτσα 5-1 για το πρωτάθλημα της χώρας του.

Θέμα υπάρχει με την επιλογή του διαιτητή του VAR. Θα είναι ο 31χρονος Ολλανδός Κλέι Ρούπερτι, ο οποίος είναι ρέφερι δεύτερης κατηγορία της χώρας του. Μάλιστα, χθες (2/4) σφύριξε και παιχνίδι. συγκεκριμένα το Μάαστριχτ-Αϊντχόφεν 2-0.

Διαβάστε επίσης