Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

ΑΕΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming

ΑΕΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming
Κυριακή, 4 Απριλίου 2021 - 18:48

ΑΕΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming: Επιστρέφει ο Ολυμπιακός στα επίσημα ματς, μετά το τέλος των υποχρεώσεων των Εθνικών ομάδων. Οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν την ΑΕΚ απόψε στις 19:30, στη 2η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League 1.

Ο Πέδρο Μαρτίνς αποφάσισε στο ματς αυτό να αφήσει εκτός αποστολής τους Αβραάμ, Ρέαμπτσιουκ, ενώ εκτός πλάνων έμεινε και ο τιμωρημένος Λαλά. Αναλυτικά την αποστολή αποτελούν οι Σα, Κρίστινσον, Τζολάκης, Ανδρούτσος, Ντρέγκερ, Μπα, Σεμέδο, Παπασταθόπουλος, Χολέμπας, Μπουχαλάκης, Εμβιλά, Καμαρά, Τιάγκο Σίλβα, Μασούρας, Μπρούμα, Βαλμπουενά, Ραντζέλοβιτς, Βρουσάι, Φορτούνης, Χασάν, Κάιπερς, Ελ Αραμπί.

Από την άλλη ο Μανόλο Χιμένεθ της ΑΕΚ έχει να αντιμετωπίσει αρκετά προβλήματα. Από θλάση ταλαιπωρούνται οι Μπακάκης, Λάτσι, ο Σάκχοφ ανακοινώθηκε με κορονοϊό, ενώ εκτός έμειναν και οι Τσιγκρίνσκι, Ραντόνια Χριστόπουλος, Σιμόες. Στην αποστολή βρίσκονται οι: Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Λόπες, Νεντελτσιάρου, Σβάρνας, Χνιντ, Νταντσένκο, Μιτάι, Βασιλαντωνόπουλος, Σιμάνσκι, Κρίστιτσιτς, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Σαρδέλης, Μαχαίρας, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Αλμπάνης, Τάνκοβιτς, Ολιβέιρα, Κοσίδης.

ΑΕΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming: | Μαρτίνς: «Οι συνθήκες είναι ευνοϊκές για εμάς»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, μιλώντας στη NOVA ενόψει του αγώνα ρωτήθηκε και για την άρνηση των ΠΑΟΚ, ΑΕΚ στην πρόταση των «ερυθρόλευκων» για μεταφορά της ημερομηνίας του τελικού Κυπέλλου: «Θέλαμε να γίνει αυτό. Οι παίκτες έχουν ανάγκη από ξεκούραση. Παίζουν μπάλα δύο χρόνια τώρα. Και το καλό θα ήταν να έχουν 9 εβδομάδες ξεκούρασης. Και μετά να κάνουν 5 εβδομάδες προετοιμασία. Γιατί αρχίζουν νωρίς τα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Αν δεν γίνει αυτό, τότε θα έχουν 8 εβδομάδες διακοπές., Που δεν φτάνει. Και για να πάρουν μία ακόμα, θα χρειαστεί να μειωθεί η προετοιμασία τους,. Κάτι που επίσης δεν είναι καλό. Γιατί το περσινό καλοκαίρι δεν έγινε προετοιμασία. Και τώρα πρέπει όλα να είναι σωστά».

Ο τεχνικός των νταμπλούχων Ελλάδας αναφέρθηκε και στους νεαρούς που μετείχαν στις προπονήσεις και αν ξεχώρισε κάποιος: «Περνάει δύσκολες στιγμές η ακαδημία. Δεν έχει επίσημους αγώνες. Αυτό αφήνει πίσω τους παίκτες. Δεν έχουν καμία εξέλιξη. Είναι εκτός ρυθμού. Και είναι δύσκολο να βγουν συμπεράσματα. Εύχομαι να σταματήσει όλο αυτό».

Για το γεγονός πως έχει στη διάθεση του όλους τους παίκτες και αν θα διατηρήσει τα τρία στόπερ, ο Μαρτίνς δήλωσε: «Δεν ξέρω τι θα συμβεί. Θα το δούμε. Το καλό είναι πως όλοι οι παίκτες είναι στην διάθεση μας. Και οι διεθνείς γύρισαν χωρίς απρόοπτο. Μόνος εκτός είναι ο Αβραάμ, που δεν είναι απόλυτα έτοιμος. Οι συνθήκες για το ματς με την ΑΕΚ, είναι ευνοϊκές για μας. Και θέλουμε να ξεκινήσουμε με νίκη τον νέο κύκλο αγώνων».

ΑΕΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι...

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

21+ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΠΑΙΓΝΙΩΝ ΒΑΣΗ ΑΡΧΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΕΕΠ

Διαβάστε επίσης