Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Μπόλονι «πλακώνεται» με τους παίκτες και ο Μαρτίνς «έχει την ομάδα ενωμένη»

Ο Μπόλονι «πλακώνεται» με τους παίκτες και ο Μαρτίνς «έχει την ομάδα ενωμένη»
Κυριακή, 4 Απριλίου 2021 - 16:20

Μεγάλο ρόλο, μέσα σε μια ομάδα, παίζουν τα αποδυτήρια. Ξεκάθαρα. Έχουμε δει πόσο σημαντικός είναι ο ρόλος των αποδυτηρίων στη διαμόρφωση της συνολικής εικόνας, μίας ομάδας, μέσα στη σεζόν. Από εκεί αρχίζουν και εκεί τελειώνουν όλα! Και ο προπονητής δεν είναι εκεί, μόνο για να γυμνάζει τους ποδοσφαιριστές και να τους κατευθύνει, ποδοσφαιρικά. Τακτικά. Αλλά και για να διαμορφώνει τις ισορροπίες, μέσα στα αποδυτήρια, οι οποίες καθορίζουν το πως εμφανίζεται η ομάδα, μέσα στο γήπεδο.

Μία κουβέντα ξεχώρισε, από όλα όσα είπε, ο Μπρούμα, στο Maisfutebol, για τον Πέδρο…

«Πιστεύω ότι αρέσω ως παίκτης στον Πέδρο. Αυτό με κάνει χαρούμενο. Θέλω να βοηθήσω, είναι ένας εξαιρετικός προπονητής και όλοι τον αγαπούν εδώ. Συμπεριφέρεται καλά στους παίκτες και έχει την ομάδα ενωμένη», είπε ο Πορτογάλος στους συμπατριώτες του. Εξαιρετική κουβέντα, έτσι; Και το ότι όλοι αγαπούν τον Μαρτίνς, αλλά και το ότι εκείνος εργάζεται και στον τομέα της ψυχολογίας και της ομόνοιας, στα αποδυτήρια.

Ο Μπόλονι «πλακώνεται» με τους παίκτες και ο Μαρτίνς «έχει την ομάδα ενωμένη» και «όλοι τον αγαπούν». Για να ξέρουμε και τι λέμε, έτσι…; Τυχαίο το παράδειγμα με τον Μπόλονι, μπορεί να συμβεί… παντού.

Διαβάστε επίσης