Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Βρήκε στόπερ η ΑΕΚ!!! Κλείνει τον Ναυτέ-Μπορική!

Βρήκε στόπερ η ΑΕΚ!!! Κλείνει τον Ναυτέ-Μπορική!
Τετάρτη, 7 Απριλίου 2021 - 15:02

Να είναι ήσυχοι οι οπαδοί της ΑΕΚ! Οι προτροπές τους στον «επενδυτή» να δυναμώσει την ομάδα και να την ανεβάσει επίπεδο, πιάνουν ΗΔΗ τόπο! Το νέο έπεσε σαν… βόμβα, στους μεταγραφικούς κύκλους, ανά την Ευρώπη!

Ο… «τίγρης» κλείνει τον απίθανο κεντρικό αμυντικό Ναυτέ-Μπορική, ο οποίος είναι έτοιμος να… απογειώσει την ομάδα του Χιμένεθ (ή όποιου άλλου κάθεται στον πάγκο, όταν ο Ναυτέ-Μπορική έρθει στην Ελλάδα…).

Αυτές είναι κινήσεις. Αυτό είναι όραμα, για την ομάδα. Αυτές είναι επενδύσεις… Ποιος Σωκράτης, τώρα και τι… μεταγραφούλες της σειράς! Έρχεται στην Ελλάδα ο Ναυτέ-Μπορική, να τα… σαρώσει όλα!

Αλήθεια, όμως, δεν τα μάθατε; Πανηγυρίζει η προπαγάνδα, στα πρώτα θέματά της! Τον ποδοσφαιριστή φέρεται να ήθελε και ο Ολυμπιακός, αλλά ως γνωστόν, η ΑΕΚ όποιον θέλει τον κρατάει και όποιον άλλο θέλει, τον παίρνει. Το έχει πει και ο ίδιος ο «επενδυτής» και επειδή δεν μπορούσε να χωνέψει ότι ο Ολυμπιακός του πήρε τον Σωκράτη και άφησε την ομάδα του στα… κρύα του λουτρού, είπε να κάνει… ρελάνς και να φέρει στη χώρα μας τον τεράστιο αυτό σέντερ μπακ.

Ναυτέ-Μπορική… Κάτι μας θυμίζει το όνομα…

Διαβάστε επίσης