Ντουντούκα
Έλα πελάτη, παραδέξου το, καλά περάσαμε...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Ούτε τα προσχήματα στην ΕΠΟ

Ούτε τα προσχήματα στην ΕΠΟ
Τετάρτη, 7 Απριλίου 2021 - 21:47
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

«Είμαστε ομάδα και θα λειτουργήσουμε ως ομάδα», είπε ο Ζαγοράκης στην πρώτη ομιλία του στους συμβούλους της ΕΠΟ, στην πρώτη συνεδρίαση της ΕΕ την περασμένη Δευτέρα (05/04). Όμως, αυτό διαψεύστηκε με το... καλημέρα και μάλιστα σε δυο περιπτώσεις:

1) Ο πρόεδρος της ομοσπονδίας δεν πρότεινε ούτε Εκτελεστικό Γραμματέα. Πιο συγκεκριμένα, αμέσως μετά τη συγκρότηση της ΕΕ σε σώμα, ο πρόεδρος Θόδωρος Ζαγοράκης απηύθυνε καλωσόρισμα στα μέλη της νέας ΕΕ: «Σας καλωσορίζω στην πρώτη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ομοσπονδίας. Θεωρώ ότι είμαστε ομάδα και θα λειτουργήσουμε ως ομάδα. Έχουμε πολλές προκλήσεις να αντιμετωπίσουμε και να συνεισφέρουμε στην πρόοδο του ποδοσφαίρου, με τη βοήθεια και της ολιστικής μελέτης, η οποία περιέχει κάποιες καλές ιδέες. Ελπίζω στο επόμενο διάστημα να βρεθούμε κοντά και με τους 55 προέδρους των ΕΠΣ, ώστε να συνεργαστούμε για το καλό του ποδοσφαίρου σε όλη τη χώρα».

2) Να ενημερώνει ο Ζαγοράκης ότι θα δημιουργήσει προσωπικό γραφείο συμβούλων, με οικονομολόγο, γραμματέα και άλλους στην ΕΠΟ και να του απαντά ο Φύτρας, ένας νεοεκλεγείς σύμβουλος που δεν είναι καν πρόεδρος ΕΠΣ, ότι «θα το δούμε» είναι πέρα από κάθε λογική. Για την ακρίβεια δεν τηρούνται ούτε τα προσχήματα επειδή άλλο πρόεδρος άλλο σύμβουλος της ΕΕ. Τέτοιο πράγμα δεν έπαθε ούτε ο Γραμμένος και πρέπει ο Ζαγοράκης να κινηθεί ανάλογα και να επιβληθεί στους συμβούλους.

Συμπέρασμα: Δεν φτάνει που δεν τον άφησαν τον Ζαγοράκη να επιλέξει τον Εκτελεστικό Γραμματέα, είχαν μοιράσει τα άλλα πόστα του προεδρείου πριν από τις εκλογές της ΕΠΟ! Ετσι αναπληρωτής πρόεδρος εξελέγη ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αθηνών, Παναγιώτης Δημητρίου με 16 ψήφους (και έναν κατά), αντιπρόεδρος παρέμεινε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Πέλλας, Στέργιος Αντωνίου και ταμίας ο πρόεδρος της ΕΠΣ Δυτικής Αττικής, Κλέαρχος Τζαφέρης. Και οι δυο τελευταίοι εξελέγησαν με τις ίδιες ψήφους με τον Τζαφέρη.

Διαβάστε επίσης