Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η δυνατότητα του Μαρτίνς...

Η δυνατότητα του Μαρτίνς...
Πέμπτη, 8 Απριλίου 2021 - 18:40

Ο Ολυμπιακός είναι μία ομάδα αρκετά δουλεμένη εδώ και τρία χρόνια. Από την ημέρα δηλαδή που ήρθε στην Ελλάδα και ανέλαβε την τεχνική ηγεσία ο Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει καταφέρει να φτιάξει την ομάδα έτσι όπως ήθελε εξαρχής και να μπορεί να τη χειρίζεται αναλόγως ποιο ματς έχει απέναντί του ο Ολυμπιακός. Επίσης και το υλικό που έχει να διαχειριστεί είναι τέτοιο που του δίνει πολλές δυνατότητες.

Φάνηκε αυτό και στον αγώνα Κυπέλλου με τον ΠΑΣ Γιάννινα, εκτός έδρας.

Εκεί όπου ο Ολυμπιακός ξεκίνησε με το σύστημα που έχει καθιερώσει ο Μαρτίνς στα τελευταία ματς, με τρία στόπερ πίσω σε διάταξη 3-4-3. Κατά τη διάρκεια του αγώνα όμως ο Πορτογάλος κόουτς των «ερυθρόλευκων» αποφάσισε να αλλάξει το σχηματισμό της ομάδας.

Το πήγε στο 4-3-2-1 βάζοντας τον Μασούρα μέσα και μετά όταν έβαλε τον Ελ Αραμπί άφησε και τον Χασάν στο γήπεδο για το σύστημα 4-4-2.

Μέσα σε ένα ματς ο Πέδρο Μαρτίνς έπαιξε με τρία συστήματα και η ομάδα αμέσως έδειξε ότι μπορεί να το διαχειριστεί αυτό και να ανταποκριθεί. Αυτό δείχνει ότι είναι μία δουλεμένη ομάδα και σίγουρα ομάδα του προπονητή!

Διαβάστε επίσης