Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ζαγοράκης: Άγνωστος μεταξύ αγνώστων...

Ζαγοράκης: Άγνωστος μεταξύ αγνώστων...
Πέμπτη, 8 Απριλίου 2021 - 23:37
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Ούτε δυο εβδομάδες δεν πέρασαν από την εκλογή του και ήδη έχασε μέχρι και την περίοδο... χάριτος ως νέος πρόεδρος της ΕΠΟ...

Ο Ζαγοράκης δεν ήξερε τον Φιλιππούση, τον οποίο έβαλαν Εκτελεστικό Γραμματέα. Ο Ζαγοράκης δεν ήξερε ούτε τον αναπληρωτή πρόεδρο, Παναγιώτη Δημητρίου, στον οποίο εκχώρησε το δικαίωμά του να εισηγηθεί τον Εκτελεστικό Γραμματέα!

Δεν κάνουμε πλάκα. Σα να μην έφτανε που ο Ζαγοράκης γνώρισε την Τρίτη (6/4) προσωπικά τον Φιλιππούση, το ίδιο συνέβη και με τον Παναγιώτη Δημητρίου, όπως προανάγγειλε ο ίδιος ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΟ και πρόεδρος της ΕΠΣ Αθηνών, σε τηλεοπτική εκπομπή. Δηλαδή, ο Ζαγοράκης δεν γνώριζε, επαναλαμβάνουμε προσωπικά και δεν... μετράει ότι τους είδε στην προχθεσινή ΕΕ, τους δυο άμεσους συνεργάτες του.

Πως λοιπόν θα λειτουργήσει η ΕΠΟ με έναν πρόεδρο κοινής αποδοχής, ο οποίος είναι άγνωστος μεταξύ αγνώστων; Σα να μην έφτανε αυτό, το μεγάλο πρόβλημα που του δημιουργούν είναι ότι «σέρνουν» προς συζήυηση την πρότασή του να έχει συμβούλους! Δηλαδή, ολόκληρος πρόεδρος δεν έχει δικαίωμα να πάρει ούτε μια προσωπική απόφαση, επειδή ο Φύτρας έχει ενστάσεις; Πώς θα λειτουργήσει ο Ζαγοράκης με τέτοια πίεση, όταν ακόμη και μέλος της ΕΕ του βάζει... φρένο; Σε τι θα διαφέρει από τον Γραμμένο;

Θα άρεσε στον Ζαγοράκη να γίνει άλλοθι για να συνεχιστούν τα ίδια και χειρότερα στο ελληνικό ποδόσφαιρο; Ούτε δυο εβδομάδες δεν πέρασαν από την εκλογή του και ήδη... κόντυνε πάρα πολύ ως πρόεδρος της ΕΠΟ, ενώ η λύση του είχε επιλεγεί ως «σανίδα σωτηρίας» για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Έχασε μέχρι και την περίοδο χάριτος που έπρεπε να είχε ως νεοεκλεγείς Δεν βιαζόμαστε να τον κρίνουμε, όμως αν είναι κατώτερος των περιστάσεων δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι. Προς το χειρότερο θα πάει το πράμα, θα τον... καταπιεί το σύστημα.

Διαβάστε επίσης