Ντουντούκα
Και Κασάμι και Πασχαλάκης!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Πρώτο θέμα στον Ολυμπιακό: Μπελχαντά. Στον ΠΑΟ: Αλεξανδρόπουλος

Πρώτο θέμα στον Ολυμπιακό: Μπελχαντά. Στον ΠΑΟ: Αλεξανδρόπουλος
Πέμπτη, 15 Απριλίου 2021 - 15:14

Έχει και αυτό τη σημειολογία του, έτσι; Η επικαιρότητα μιας ομάδας, σε σχέση με την επικαιρότητα μιας άλλης ομάδας, λέει συνήθως πολλά πράγματα. Για το πως κινείται ο ένας. Και το πως κινείται ο άλλος. Κοιτάζει κανείς τα νέα, γύρω από τον Ολυμπιακό. Και βλέπει… «Μπελχαντά». Κοιτάζει κανείς τα νέα, γύρω από τον Ολυμπιακό. Και βλέπει… «Αλεξανδρόπουλος».

Αφού ξεκαθαρίσουμε, εξ αρχής, ότι δεν έχουμε σκοπό να υποτιμήσουμε τον νεαρό παίκτη του ΠΑΟ, θέλουμε απλώς να τονίσουμε αυτό με το οποίο ασχολείται η μία ομάδα, λίγες ημέρες, αφού έριξε τριάρα και αυτό με το οποίο ασχολείται η άλλη ομάδα, λίγες ημέρες αφού… έφαγε την ίδια τριάρα.

Ο Ολυμπιακός κινείται σε άλλο επίπεδο. Το έχουμε τονίσει τόσες και τόσες και τόσες φορές. Ο Ολυμπιακός έχει ανέβει σε άλλα ύψη. Μακριά από τα ελληνικά δεδομένα. Οι ανανεώσεις στον Ολυμπιακό, όχι σε έναν 19χρονο παίκτη, αλλά σε παίκτες φτασμένους, όπως ο Σεμέδο, ο Μπα, ο Καμαρά, ο Βαλμπουενά, ο Ελ Αραμπί, γίνονται… έτσι απλά. Η Διοίκηση κάθεται στο τραπέζι και κλείνει τα θέματα, με τους παίκτες της ομάδας. Η διοίκηση άλλων ομάδων κάνει τις ανανεώσεις παικτών της ομάδας… σίριαλ. Και αυτό, ακόμα, λέει πολλά…

Διαβάστε επίσης