Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μετά από δύο σερί πρωταθλήματα του Θρύλου μπαίνουν οι βάσεις στον ΠΑΟΚ; (video)

Μετά από δύο σερί πρωταθλήματα του Θρύλου μπαίνουν οι βάσεις στον ΠΑΟΚ; (video)
Πέμπτη, 15 Απριλίου 2021 - 14:51

Ο Ολυμπιακός έχει τον προπονητή του έτοιμο. Έχει την ομάδα του έτοιμη και δουλεύει από τώρα, για να τη βελτιώσει. Έχει έναν «κορμό», έτοιμο και ικανό να σηκώσει, όπως είναι, το 47ο. Και όμως, ο Ολυμπιακός συνεχίζει να προχωρά τις διαδικασίες, για να ενισχυθεί ακόμη περισσότερο, η ομάδα του, για τη νέα σεζόν.

Όταν συζητάμε για προσφορά της τάξεως των 5,1 εκατομμυρίων ευρώ, για τρία χρόνια, στον Γιουνές Μπελχαντά, αντιλαμβάνεται κανείς που έχει φτάσει ο Ολυμπιακός και που είναι οι… άλλοι γύρω του. Ο Θρύλος, σύμφωνα με τους αριθμούς, οι οποίοι «παίζουν» γύρω-γύρω, αναφορικά με το συμβόλαιο που δίνει ο Θρύλος, στον Μαροκινό, είναι, πραγματικά, σε ΑΛΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ και δεν… βλέπει κανέναν!

Την ίδια ώρα, για να γίνει ακόμα πιο… ξεκάθαρο το πράγμα, διαβάζουμε τον Μάκη Γκαγκάτση να… υπόσχεται στους οπαδούς του ΠΑΟΚ, λέγοντάς τα στη Γενική Συνέλευση του «δικεφάλου» του βορρά, ότι το καλοκαίρι θα μπουν στέρεες βάσεις, για να κατακτηθεί του χρόνο του πρωτάθλημα και το Κύπελλο.

Μιλάμε για μία εξόχως κοντόφθαλμη αντιμετώπιση, από τον ΠΑΟΚ, για άλλη μια φορά. Την ομάδα, η οποία θυμόμαστε, προ ολίγου καιρού, να πετάει στην… άκρη την Ευρώπη, για να μπορέσει να πάρει ένα τίτλο και να φτάσει τον Άρη! Χαρακτηριστικό είναι, για να το δούμε και αλλιώς, ότι στις στοιχηματικές, ο Ολυμπιακός πληρώνει 1,30, για να βγει πρωταθλητής και ο ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ δίνουν… 7 και 10! Χαώδης η διαφορά, όπως και να το δεις. Αλλά, πραγματικά: Μετά από δύο σερί πρωταθλήματα του Θρύλου μπαίνουν… οι βάσεις στον ΠΑΟΚ;

Διαβάστε επίσης