Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Και το -22 φέτος σκευωρία είναι, ε;

Και το -22 φέτος σκευωρία είναι, ε;
Τρίτη, 20 Απριλίου 2021 - 10:18

Τι δεν έχει ζήσει, ο Ολυμπιακός και ο Βαγγέλης Μαρινάκης προσωπικά, από τους «εξυγιαντές». Τι δεν έχουν σκαρφιστεί για να καταφέρουν να εκθρονίσουν τον Ολυμπιακό από την κορυφή και να πάψουν τον Βαγγέλη Μαρινάκη, από το να ασχολείται με το ποδόσφαιρο. Δεν είχαν άλλο τρόπο, εδώ που τα λέμε.

Επένδυσαν στην προπαγάνδα και στις κατασκευασμένες σκευωρίες. Έσυραν το όνομα του Ολυμπιακού για χρόνια, μέσα από τηλεδίκες και τηλε-κατηγορητήρια. Καταπάτησαν κάθε έννοια του ευ αγωνίζεσθαι, μόνο και μόνο για να κρεμάσουν το όνομα του Ολυμπιακού και του Προέδρου του, στα μανταλάκια και να πάνε με αυτά τα πρωτοσέλιδα στην UEFA και να ζητάνε την τιμωρία του, για να βγουν εκείνοι στην Ευρώπη. Κατασκεύασαν ιστορίες ολόκληρες, συνωμοσίες και σενάρια, τα οποία κατέρρεαν στα δικαστήρια σαν σκόνη… Ένα τίποτα.

Μιλάμε για θράσος, να πιάνει η προπαγάνδα τη λέξη «σκευωρία» στο στόμα της. Δεν υπάρχει άλλη λέξη, τόσο απλή και ταιριαστή, να το περιγράψει. Με το -22 στην πλάτη, να βγαίνουν οι «ισάξιοι» και να σου λένε για… σκευωρίες. Άσχετο, περιμένουμε ακόμη τον Καλπαζίδη να τοποθετηθεί. Αλλά και το -22 φέτος, αυτή τη στιγμή, είναι κι αυτό σκευωρία. Δεν εξηγείται διαφορετικά. Γιατί τον ΠΑΟΚ μόνο με σκευωρίες τον κάμπτει και τον νικά κανείς.

Σύνδρομο σαλιγκαριού είναι αυτό και περνάει. Σε λίγο καιρό δεν θα ακούγονται πάλι. Αν έχουμε στο Καραϊσκάκη μια ρεπετισιόν της κανονικής διάρκειας, λόγου χάρη, τότε θα αρχίσουν πάλι να ασχολούνται με το αν ο Γκαρσία πρέπει να βάζει περισσότερο τον Τζόλη. Έτσι πάει…

Διαβάστε επίσης