Ντουντούκα
Ο Θρύλος ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ!!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Μπρούμα: «Μου αρέσει στον Ολυμπιακό» (video)

Μπρούμα: «Μου αρέσει στον Ολυμπιακό» (video)
Τρίτη, 20 Απριλίου 2021 - 09:19

Για τους στόχους του και το μέλλον του μίλησε ο Μπρούμα στο ισπανικό πρακτορείο ειδήσεων, τονίζοντας πως του αρέσει στον Ολυμπιακό. Βέβαια, είπε πως δεν έχει αποφασίσει για το μέλλον του.

«Οι στόχοι μου είναι να επιστρέψω στην εθνική ομάδα, να πάω στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και να κερδίσω το ελληνικό κύπελλο», τόνισε αρχικά ερωτηθείς για τον στόχο του.

Για το αν μείνει στον Ολυμπιακό: «Θα το αποφασίσω αυτό όταν τελειώσει το πρωτάθλημα, το κύπελλο και αφού γίνουν οι κλήσεις στην εθνική Πορτογαλίας. Μετά από όλα αυτά θα σκεφτώ τι είναι καλύτερο για μένα. Έχω μιλήσει με τον μάνατζέρ μου. Μου αρέσει πολύ να είμαι στον Ολυμπιακό, αλλά θα αποφασίσω όταν τελειώσουν όλα αυτά που είπα».

Για την πορτογαλική παροικία στον Ολυμπιακό: «Ναι είναι αρκετοί Πορτογάλοι εδώ. Ο προπονητής είναι πολύ καλός άνθρωπος και προσπαθεί να κάνει φίλους τους παίκτες του, τους μιλάει κάθε μέρα. Νομίζω ότι είναι προπονητής που μπορεί να κάνει το άλμα και να δουλέψει σε οποιαδήποτε μεγάλη ομάδα. Όλοι οι συμπαίκτες μου είναι καλοί παίκτες και άνθρωποι. Είμαι χαρούμενος που παίζω μαζί τους. Αυτούς με τους οποίους μιλάω περισσότερο είναι οι Σεμέδο και Τιάγκο Σίλβα».

Για τις πιθανότητες που δίνει να κληθεί από τον Φερνάντο Σάντος: «Αυτή τη στιγμή μπορώ να πω ότι είμαι αισιόδοξος πως θα επιστρέψω στην εθνική ομάδα. Κέρδισα το πρωτάθλημα εδώ στην Ελλάδα και ελπίζω να κερδίσω και το Κύπελλο, να συνεχίσω να παίζω και να δείχνω ποιότητα, να βοηθάω τους συμπαίκτες μου και να προσπαθώ να πετυχαίνω γκολ και ασίστ. Ελπίζω να επιστρέψω γιατί ο Φερνάντο Σάντος με ξέρει, ξέρει ποιος είμαι».

Διαβάστε επίσης

Έχουν σχέδιο άλωσης της ΚΕΔ

Έχουν σχέδιο άλωσης της ΚΕΔ

Θέλουν να βολευτούν περισσότεροι Έλληνες ως μέλη της ΚΕΔ και ο Αγγλος να μείνει μόνο με τον κολλητό του, τον Κόλινς.