Ντουντούκα
Εποχή Κορδόν στο Θρύλο, έρχονται και τα πιο ωραία...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Συμφώνησαν και οι 6 και οι 5 επ’ αυτού;

Συμφώνησαν και οι 6 και οι 5 επ’ αυτού;
Τρίτη, 20 Απριλίου 2021 - 21:55

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης συμμετείχε, για πρώτη φορά, ως πρόεδρος της ΕΠΟ, σε συνέδριο της UEFA, στο Μοντρέ. Μάλιστα, ο νεοεκλεγείς πρόεδρος της… ίδιας και απαράλλαχτης ΕΠΟ, εξέφρασε την στήριξη ομοσπονδίας, στην υπερομοσπονδία, στον καιρό της «μάχης» με την ESL.

Αναρωτιόμαστε φωναχτά εμείς, τώρα, καθώς αυτό ήταν το πρώτο που μας ήρθε στο μυαλό, όταν διαβάσαμε τα περί του θέματος. Συμφώνησαν και οι 6 και οι 5 επ’ αυτού; Ή είναι αποκλειστικά κίνηση Ζαγοράκη, η στήριξη της ΕΠΟ στην UEFA; Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ έδωσε το ΟΚ, ή όχι; Γιατί Για τον νέο Εκτελεστικό Γραμματέα της ΕΠΟ, ας πούμε, ο Ζαγοράκης, ο οποίος ήταν ο μόνος που μπορούσε να προχωρήσει σε απόφαση, δεν συμμετείχε… Αντιθέτως, ήταν οι… 6-5 που «έπαιξαν μπάλα» εκεί. Τώρα; Πως πήγε το πράγμα; Οι 6-5 ήταν σύμφωνοι;

«Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να επιτρέψουμε σ’ αυτούς τους λίγους, που οραματίζονται μια κλειστή Λίγκα, να σταματήσουν κάθε δεσμό που υπάρχει με τις εγχώριες Ομοσπονδίες και ουσιαστικά να στραγγαλίσουν τα εθνικά πρωταθλήματα, που με τη σειρά τους χρηματοδοτούν το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο», ανέφερε μεταξύ άλλων η θέση της ΕΠΟ, για το θέμα. Και φυσικά επί «εξυγίανσης» το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο έχει… ανθίσει. Και φοβούνται και οι 6, αλλά και οι 5, μήπως… μαραζώσει.

Διαβάστε επίσης