Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Εξαγωγή χωρίς αναισθητικό!

Εξαγωγή χωρίς αναισθητικό!
Παρασκευή, 23 Απριλίου 2021 - 11:17

Τελειώνει, λέει, με συνοπτικές διαδικασίες, ο Λάζλο Μπόλονι. Μα, γιατί; Αυτοί δεν μας έλεγαν ότι έχει φτιάξει… ομαδάρα και ότι… αυτός είναι ο Παναθηναϊκός που θέλει ο ιδιοκτήτης του και οι οπαδοί του; Και όλα αυτά μετά από κάτι ματς με τη… Λαμία, ή μετά από κάνα καλό αποτέλεσμα, γενικά… Κωμωδία. Πάει για… εξαγωγή, χωρίς αναισθητικό κιόλας, ο οδοντίατρος Μπόλονι, για τον οποίο ο αθλητικός Τύπος, σήμερα, έχει… ξεσαλώσει!

Τι απέγινε, άραγε, το πλάνο; Τι απέγινε η προοπτική του «αρχιτέκτονα» που θα επανέφερε τον Παναθηναϊκό, στην κατάσταση που «του αρμόζει να είναι», όπως μας έλεγαν; Μάλλον θα κατέληξε στον κάλαθο των αχρήστων, μαζί με τη σχέση του Μπόλονι, με τους παίκτες του Παναθηναϊκού!

Βλέπουμε, εμείς, από τη μία, τον Μαρτίνς να απολαμβάνει τον απόλυτο σεβασμό και τη στήριξη των παικτών του, αλλά και όλων μέσα στην ομάδα. Και από την άλλη, τον Μπόλονι… κρεμασμένο στα μανταλάκια, λίγους μήνες αφότου ήρθε στην Ελλάδα, για να κάνει… θαύματα. Μα, ρε παιδιά, τα έλεγε ο άνθρωπος, από την παρουσίασή του, για… ομάδες β’ κατηγορίας και τα λοιπά; Τι περίμεναν; Ήξερε ο άνθρωπος που είχε έρθει…

Διαβάστε επίσης

Δυνάμωσέ το!

Δυνάμωσέ το!

Ένταση. Ένταση που απαιτείται για να κυνηγήσεις τίτλο, αναζητά ξανά ο Ολυμπιακός.