Ντουντούκα
Ελλάς, Ευρώπη, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ! Οι άλλοι, καναπέ!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Δυνάμωσέ το!

Δυνάμωσέ το!
Παρασκευή, 23 Απριλίου 2021 - 11:43

Είναι γεγονός ότι ο Ολυμπιακός κάπου… επαναπαύτηκε λιγάκι, μετά τη μαθηματική κατάκτηση του πρωταθλήματος. Είναι λογικό και ανθρώπινο, βεβαίως, όταν κάποιος πετυχαίνει τον μεγάλο του στόχο, να αισθάνεται λιγάκι πιο άνετος και να… χαλαρώνει λιγάκι.

Ωστόσο, στον Ολυμπιακό ξέρουν καλά ότι μετά την εμφάνιση, την οποία έκανε η ομάδα, στα δύο τελευταία παιχνίδια, απαιτείται το να βρει ξανά την ένταση, η οποία του είχε λείψει, σε αυτά τα ματς. Απέναντι στον ΠΑΟΚ και στον Αστέρα Τρίπολης (διαφορετική προσέγγιση, αλλά παρόμοια εικόνα) ο Ολυμπιακός δεν ήταν όπως πρέπει. Και το ξέρει αυτό και ο Μαρτίνς, αλλά και οι ίδιοι οι παίκτες. Και είναι όλοι τους αποφασισμένοι να το… αλλάξουν, αρχής γενομένης, από το ματς με την ΑΕΚ. Για την ακρίβεια, να το… δυναμώσουν. Να ανεβάσουν ξανά την ένταση, σε επίπεδα που απαιτεί το κυνήγι τίτλων!

Τα ματς που έρχονται, μέχρι το Πάσχα, με την ΑΕΚ, αλλά και τον ΠΑΣ Γιάννινα, είναι πολύ σημαντικά. Το καθένα για διαφορετικούς λόγους. Στο πρώτο δεν διακυβεύεται κάτι βαθμολογικό, ωστόσο απέναντι σε έναν από τους παραδοσιακούς αντιπάλους του, στην Ελλάδα, ο Ολυμπιακός θέλει απαραιτήτως να εμφανιστεί πολύ καλύτερος, από ό,τι εμφανίστηκε, στα τελευταία του δύο παιχνίδια. Ο Θρύλος οφείλει να ανεβάσει ξανά την έντασή του, σε επίπεδα προ μαθηματικής κατάκτησης του πρωταθλήματος. Και είναι έτοιμος για αυτό.

Διαβάστε επίσης