Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Όποιον θέλει η ΑΕΚ τον…» παίρνει ο Ολυμπιακός!

«Όποιον θέλει η ΑΕΚ τον…» παίρνει ο Ολυμπιακός!
Σάββατο, 24 Απριλίου 2021 - 12:43

Τελικά όποιον θέλει η ΑΕΚ, όχι απλά δεν τον κρατάει, αλλά άμα λάχει τον παίρνει και ο Ολυμπιακός! Μετά την υπόθεση Λάζαρου, την υπόθεση Σωκράτη, τώρα έρχεται και το θέμα Λιβάγια και οι «κιτρινόμαυροι» οπαδοί γίνονται για ακόμη μια φορά θεατές στο… ίδιο έργο! Ο Ολυμπιακός να εμπλέκεται με ποδοσφαιριστή συνδεδεμένο, με κάποιο τρόπο, με την ομάδα τους!

Ήδη οι δύο προηγούμενες ήττες, σε μεταγραφικό, επικοινωνιακό, αλλά ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ επίπεδο, ήταν… βαριές, για τον «επενδυτή» και την ομάδα του. Το θέμα Λάζαρου και το βιντεάκι με τον οπαδό της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ να φωνάζει ότι αν δεν έχει ο «τίγρης» λεφτά να κρατήσει τον Χριστοδουλόπουλου στην ομάδα, θα… τσοντάρουν και οι οπαδοί, για να μείνει ο παίκτης εκεί, είχε προκαλέσει… αναστάτωση!

Όπως αναστάτωση προκάλεσε και η ανακοίνωση της απόκτησης του Σωκράτη Παπασταθόπουλου, ο οποίος φεύγοντας από την Άρσεναλ, προτίμησε, απλά, τον Θρύλο, από την ΑΕΚ. Ξεκάθαρα και δίχως… περιστροφές, έκανε την επιλογή του.

Μόνο και μόνο το ότι συζητιέται το θέμα Λιβάγια, για τον Θρύλο, έχει προκαλέσει… νέα αναστάτωση «κιτρινόμαυρης» απόχρωσης! Τα σχόλια δίνουν και παίρνουν και πέραν της ουσιαστικής ενίσχυσης του ρόστερ του, με τον Κροάτη, αν Ολυμπιακός προχωρήσει όντως το θέμα (οι Κροάτες το επανέφεραν χθες στο προσκήνιο), τότε το επικοινωνιακό και μεταγραφικό πλήγμα, για την ΑΕΚ του «επενδυτή» θα είναι, ξανά, τεράστιο…

Διαβάστε επίσης