Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η αλήθεια του Σεμέδο για Ολυμπιακό και Σούπερ Λιγκ!

Η αλήθεια του Σεμέδο για Ολυμπιακό και Σούπερ Λιγκ!
Σάββατο, 24 Απριλίου 2021 - 12:01

Μία μεγάλη ατάκα είπε, μεταξύ άλλων, ο Ρούμπεν Σεμέδο, για την παρουσία του στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό. Ο Πορτογάλος σέντερ μπακ οφείλει στον Θρύλο την επάνοδό του, στο κορυφαίο επίπεδο του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και ο ίδιος δείχνει να είναι ιδιαίτερα δεμένος, με την ομάδα του Πειραιά. Είναι σαφές, όπως τόνισε και ο ίδιος, ότι ονειρεύεται να παίξει, κάποια στιγμή, σε ένα καλύτερο πρωτάθλημα και να δοκιμάσει τις δυνατότητές του σε ακόμη πιο υψηλό επίπεδο, από το ελληνικό. Και μία κουβέντα του, μεταξύ άλλων, στις δηλώσεις που έκανε στην πατρίδα του, είναι πραγματικά… κόλαφος, για τη μίζερη ελληνική πραγματικότητα και το ποδόσφαιρο της «εξυγίανσης».

«Λατρεύω τον Ολυμπιακό. Είναι ένα μεγάλο κλαμπ, όχι μόνο στην Ελλάδα. Παίζει σε ένα πρωτάθλημα που μάλλον δεν του αξίζει, γιατί το ελληνικό πρωτάθλημα δεν είναι τόσο δυνατό», είπε μεταξύ άλλων ο κεντρικός αμυντικός του Θρύλου, εκφράζοντας την άποψη ΟΛΩΝ των υγιώς σκεπτόμενων φιλάθλων, σε αυτή τη χώρα. Το ποδόσφαιρο της οποίας, τα τελευταία 4-5 χρόνια έχει… βασανιστεί όσο ποτέ άλλοτε, με την «εξυγίανση» την οποία… υπομένει, με το ζόρι!

Και πραγματικά, υπάρχει άνθρωπος που θεωρεί ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο, συνολικά, έχει κάνει έστω ένα βήμα… προόδου, αυτά τα χρόνια της «εξυγίανσης»; Αντιθέτως, έχει βιώσει τις πιο μαύρες στιγμές του. Και όποιες αχτίδες φωτός περνούσαν, έρχονται από τον Θρύλο και τις μεγάλες, λαμπρές στιγμές του, στην Ελλάδα και στην Ευρώπη!

Κουβέντα που πρέπει να προβληματίσει, από τον διεθνή Πορτογάλο σέντερ μπακ…

Διαβάστε επίσης