Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κάιπερς: «Τελείωσε τώρα το 5-1, άλλο ματς αυτό!» (videos)

Κάιπερς: «Τελείωσε τώρα το 5-1, άλλο ματς αυτό!» (videos)
Κυριακή, 25 Απριλίου 2021 - 14:39

Όταν λέμε… Ολυμπιακός και ΑΕΚ, έχουμε στο μυαλό μας… την εξάρα του 2011. Έχουμε στο μυαλό μας την… πεντάρα, πριν από μόλις λίγες ημέρες. Έχουμε γενικά, μία εικόνα, μιας ομάδας, η οποία είναι κυρίαρχος και μίας ομάδας, η οποία είναι… «σάκος του μποξ». Ωστόσο, μιλώντας στη Nova, ο Ούγκο Κάιπερς τόνισε, ενόψει του αποψινού ντέρμπι, το… αυτονόητο: Ότι ο Θρύλος δεν πρέπει να μπει, απόψε, στο Καραϊσκάκη, με τουπέ, αλλά σοβαρός, για να κερδίσει!

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Είμαι ευχαριστημένος από το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης. Γιατί έκανα ένα καλό παιχνίδι. Ήταν λίγο δύσκολο, γιατί οι παίκτες δεν είχαμε πολλούς αγώνες, μεταξύ μας. Αλλά ήταν ένα καλό παιχνίδι.

Μου αρέσει το 4-4-2. Μου αρέσει γιατί παίζω ελεύθερα. Μου αρέσει και στο 4-3-3, μπροστά μόνος μου. Εξαρτάται το πως παίζει η ομάδα.

Προσπαθώ να βοηθάω τους συμπαίκτες μου και φυσικά είμαι εδώ για να βοηθάω την ομάδα.

Το 5-1 τέλειωσε. Τώρα είναι ένα άλλο παιχνίδι. Τώρα θέλουμε τη νίκη ξανά. Θα είναι δύσκολο ματς και το ξέρουμε. Ετοιμαζόμαστε και για το Κύπελλο. Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε.

Δεν ξέρω ακόμη για την επόμενη σεζόν, θα δούμε. Πρώτα να τελειώσουμε το πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Μετά διακοπές και μέσα στο καλοκαίρι θα δούμε».

Διαβάστε επίσης