Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πάρτι non stop με την ΑΕΚ! Όπως θέλει, όποτε θέλει, όπου θέλει!

Πάρτι non stop με την ΑΕΚ! Όπως θέλει, όποτε θέλει, όπου θέλει!
Κυριακή, 25 Απριλίου 2021 - 21:30

Άλλη μία νίκη, άλλο ένα πάρτι. Ο Ολυμπιακός νίκησε 2-0 την ΑΕΚ με δύο γκολ του Μπρούμα, έχοντας ευκαιρίες να σκοράρει κι άλλα τέρματα. Ο Μπρούμα στο 50’ και στο 92’ πέτυχε και τα δύο γκολ της αναμέτρησης. Στο 11’ και στο 37’ ο Ολυμπιακός είχε δύο ακυρωθέντα γκολ με Μασούρα και Μπουχαλάκη, αντίστοιχα, αλλά και δοκάρι στο 74’ με τον Βαλμπουενά.

Ο Ολυμπιακός εμφάνισε δύο πρόσωπα στο ίδιο πρώτο ημίχρονο. Μπήκε δυνατά, κυριάρχησε και είχε ευκαιρίες και ακυρωθέν γκολ. Απείλησε στο 3’ με το σουτ του Φορτούνη, από στρώσιμο του Μασούρα, αλλά η μπάλα έφυγε άουτ. Στο 11’ ο Ολυμπιακός σκόραρε με τον Μασούρα από κοντά, αλλά το γκολ ακυρώθηκε για φάουλ του Παπασταθόπουλου στον Βασιλαντωνόπουλο. Επίσης, στο 14’ ο Ολυμπιακός ζήτησε πέναλτι σε φάση που ο Φορτούνης σέντραρε και η μπάλα φάνηκε να βρίσκει στο χέρι του Λόπες. Όλα αυτά μέχρι το 20λεπτο. Μετά δεν ήταν το ίδιο καλός, το ίδιο ορεξάτος. Η ΑΕΚ απείλησε με Μάνταλο και Κρίστινσον στο 24’ και στο 25’, αντίστοιχα και είχε ακυρωθέν (ορθώς) γκολ με τον Βασιλαντωνόπουλο στο 28’. Το ημίχρονο έμεινε ως ήταν (0-0), από τη στιγμή που ο Ολυμπιακός είχε κι άλλο ακυρωθέν γκολ, στο 37’ με τον Μπουχαλάκη. Ο Έλληνας μέσος σκόραρε από φάουλ του Φορτούνη, αλλά ακυρώθηκε για χέρι.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Μαρτίνς έκανε τριπλή αλλαγή, βάζοντας Ελ Αραμπί, Μπρούμα και Εμβιλά αντί Χασάν, Φορτούνη και Μπουχαλάκη. Και οι δύο πρώτοι συνεργάστηκαν στη φάση του 1-0: Ο Μασούρας έκανε κάθετη στον Ελ Αραμπί, ο Μαροκινός γύρισε και ο Μπρούμα με πλασέ σε κενή εστία έκανε το 1-0. Στο 49’, ο Μπρούμα είχε σεντράρει και ο Ελ Αραμοί με κεφαλιά αστόχησε για λίγο. Στο 52’ η ΑΕΚ είχε ένα μακρινό και άστοχο σουτ με τον Σιμάνσκι, ενώ στο 57’ ο Θρύλος σπατάλησε τεράστια ευκαιρία: Ο Ανδρούτσος βγήκε τετ α τετ, δεν έκανε και το καλύτερο γύρισμα και ο Ελ Αραμπί δεν έκανε και το καλύτερο τελείωμα. Στο 62’ η κεφαλιά του Χολέμπας από το κόρνερ του Μασούρα πέρασε άουτ, ενώ στο 74’ ο Ολυμπιακός είχε δοκάρι με τον Βαλμπουενά σε μία περίεργη φάση! Ο Κρίστινσον έκανε το βολέ, ο Αθανασιάδης βγήκε, έβαλε την κόντρα στον Βαλμπουενά και η μπάλα βρήκε στο δεξί δοκάρι. Στο ίδιο λεπτό, ο Εμβιλά έπιασε το βολέ στην κίνηση, αλλά η μπάλα έφυγε μόλις άουτ. Στο 79’ Ο Ρέαμπτσιουκ έκανε ωραίο γύρισμα, ο Τιάγκο Σίλβα έπιασε δυνατό σουτ και η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Αθανασιάδη. Ένας Ολυμπιακός που ανέβασε στροφές στο δεύτερο ημίχρονο. Στο 83’ και στο 90’ σπατάλησε δύο μεγάλες στιγμές με Ελ Αραμπί και Μπρούμα, αντίστοιχα, ενώ ο Πορτογάλος εξτρέμ βγήκε τετ α τετ στο 91’ και αντί να πλασάρει τον Αθανασιάδη έκανε πάσα στον Ελ Αραμπί που δεν είχε ακολουθήσει! Εν τέλει, ο Ολυμπιακός βρήκε δεύτερο γκολ στο 92’: Ο Νεντελτσιάρου έκανε το λάθος, ο Μπρούμα πήρε τη μπάλα, αυτήν τη φορά πλάσαρε σωστά και «έγραψε» το τελικό 2-0!

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Κρίστινσον, Ανδρούτσος, Σεμέδο (80’ Καμαρά), Παπασταθόπουλος, Χολέμπας, Ρέαμπτσιουκ, Μπουχαλάκης (46’ Εμβιλά), Τιάγκο Σίλβα, Μασούρας (68’ Βαλμπουενά), Φορτούνης (46’ Μπρούμα), Χασάν (46’ Ελ Αραμπί).

ΑΕΚ (Μ. Χιμένεθ): Αθανασιάδης, Τσιγκρίνσκι, Σβάρνας, Νεντελτσεάρου, Βασιλαντωνόπουλος, Λόπες (84’ Μιτάι), Σιμάνσκι (70’ Σάκχοφ), Γαλανόπουλος (83’ Τάνκοβιτς), Μάνταλος, Αλμπάνης (57’ Γκαρσία), Ανσαριφάρντ (70’ Κρίστιτσιτς).

Διαβάστε επίσης