Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μαρτίνς: «Το μεγαλείο του Ολυμπιακού»!

Μαρτίνς: «Το μεγαλείο του Ολυμπιακού»!
Κυριακή, 25 Απριλίου 2021 - 21:49

Ικανοποιημένος με την εικόνα των παικτών του έμεινε ο Πέδρο Μαρτίνς, μιλώντας στην κάμερα της Nova με το τέλος του αγώνα. «Ικανοποιημένος και ευχαριστημένος από τη σοβαρότητα και την ένταση των παικτών μου. Κάναμε μία καλή αρχή στον αγώνα. Είχαμε ικανοποιητική απάντηση μετά από τα δύο προηγούμενα ματς και είχαμε μία ευχάριστη βραδιά για εμάς», δήλωσε αρχικά ο Πέδρο Μαρτίνς.

Για τον Μπρούμα και αν θα τον ήθελε και του χρόνου: «Δεν είναι πάντα απόφαση που εξαρτάται αγωνιστικά και ποδοσφαιρικά κριτήρια. Κάποια εξαρτώνται και από το οικονομικό κομμάτι και αυτό θα πρέπει να συζητηθεί εσωτερικά».

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ: «Να είμαστε δυνατοί και σοβαροί. Θα αντιμετωπίσουμε έναν δύσκολο και καλό αντίπαλο, το είδαμε και στο πρώτο ματς αυτό. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για να βρεθούμε στον τελικό. Όλοι θέλουμε να βρεθούμε στον τελικό, οπότε πρέπει να εμφανιστούμε έτοιμοι για να το καταφέρουμε.

Μετά από δύο χρόνια στη διοργάνωση βλέπουμε τα ίδια πράγματα. ΠΑΟΚ και ΑΕΚ παίζουν μία ημέρα μετά, ενώ εμείς με τα Γιάννενα όχι. Για ακόμη μία φορά βλέπουμε τα ίδια στη διοργάνωση και να μην υπάρχουν ίδιες ημέρες προετοιμασίας για τα ματς. Εμείς και τα Γιάννενα έχουμε μία ημέρα λιγότερη. ΠΑΟΚ και ΑΕΚ έχουν μία ημέρα παραπάνω. Δεν ξέρουμε γιατί συμβαίνει αυτό. Εμείς φυσικά θα προετοιμαστούμε όπως πρέπει. Είναι κάτι το οποίο δεν καταλαβαίνουμε, γιατί συμβαίνει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά. Όπως και να έχει εμείς θα το αντιμετωπίσουμε.

Είναι το μεγαλείο του Ολυμπιακού οι φίλαθλοί μας. Όποτε έχουν τη δυνατότητα να δώσουν το μεγάλο «παρών» το δίνουν και για αυτό είναι η δύναμη της ομάδας μας».

Διαβάστε επίσης