Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Αποτέλεσμα συλλογικής δουλειάς. Δεν έχω προτίμηση...»

«Αποτέλεσμα συλλογικής δουλειάς. Δεν έχω προτίμηση...»
Πέμπτη, 29 Απριλίου 2021 - 00:56

Αποτέλεσμα συλλογικής δουλειάς χαρακτήρισε ο Πέδρο Μαρτίνς την πρόκριση του Ολυμπιακού στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και τόνισε πως σε αυτό το ματς δεν έχει κάποια προτίμηση. «Όχι, δεν υπάρχει κάποια προτίμηση για εμάς. Το σημαντικό ήταν ο Ολυμπιακός να βρίσκεται στον τελικό του Κυπέλλου. Δεν παίζει κανέναν ρόλο εάν θα παίξουμε με τον ΠΑΟΚ ή την ΑΕΚ», δήλωσε αρχικά στη διαδικτυακή συνέντευξη Τύπου μετά το 3-1 επί του ΠΑΣ Γιάννινα.

Για τον Ρέαμπτσιουκ και την εικόνα του: «Ναι φυσικά βοήθησε. Όμως θέλω να συγχαρώ όλη την ομάδα. Ήταν αποτέλεσμα συλλογικής δουλειάς και πολλοί παίκτες μας είχαν το Ραζαμάνι. Βρίσκονται σε Ραζαμάνι όμως κάναμε ένα καλό παιχνίδι σήμερα. Είμαστε δίκαια στον τελικό και θέλουμε να συγχαρούμε την ομάδα και όλους τους παίκτες».

Για το 3-4-3: «Όπως ξέρετε μπορεί να συνεχίσουμε έτσι. Μπορεί να παίζουμε σε κάθε παιχνίδι με διαφορετικό σύστημα. Το σημαντικό είναι η δυναμική της ομάδας ανεξαρτήτως συστήματος. Για την επόμενη χρονιά δεν μπορούμε να ξέρουμε. Όμως για τον επόμενο αγώνα μπορεί να παίζουμε με άλλο σχήμα».

Διαβάστε επίσης