Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

ΑΡΗΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming

ΑΡΗΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming
Τετάρτη, 5 Μαΐου 2021 - 16:18

ΑΡΗΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming: Ο Ολυμπιακός απέναντι στον Άρη για μία ακόμη φορά τη φετινή αγωνιστική περίοδο! Οι δύο ομάδες έχουν παίξει μαζί μέχρι τώρα για φέτος πέντε φορές και τώρα θα είναι η έκτη και τελευταία. Δύο νίκες μετρούν οι «ερυθρόλευκοι» απέναντι στον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης», έχοντας και στις δύο ως πρωταγωνιστή τον Μπουχαλάκη. Το ένα ματς ήταν στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος της Super League και το δεύτερο για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Τώρα παίζουν για τρίτη φορά μεταξύ τους στη Θεσσαλονίκη.

Ο Ολυμπιακός δεν έχει βαθμολογικό κίνητρο, καθώς έχει κατακτήσει εδώ και καιρό το πρωτάθλημα. Αντιθέτως, ο Άρης έχει μεγάλο βαθμολογικό κίνητρο, κυνηγώντας τη δεύτερη θέση για έξοδό του στην Ευρώπη.

ΑΡΗΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming | Πολλές αλλαγές και με 17χρονο στην αποστολή

Αποφάσισε να έχει αρκετές αλλαγές ο Πέδρο Μαρτίνς στην αποστολή του για τον αγώνα με τον Άρη. Έχει συμπεριλάβει στα πλάνα του και παίκτες χωρίς μεγάλο χρόνο συμμετοχής. Όπως για πρώτη φορά σε αποστολή συμπεριλήφθηκε και ο Καλογερόπουλος, ο οποίος είναι 16 ετών. Παράλληλα μέσα είναι και ο Σουρλής ο οποίος έχει και μεγάλες πιθανότητες να παίξει ως βασικός. Στην αποστολή του Ολυμπιακού είναι οι Σα, Τζολάκης, Καραργύρης, Ανδρούτσος, Ντρέγκερ, Σεμέδο, Καλογερόπουλος, Ρέαμπτσιουκ, Σουρλής, Μπουχαλάκης, Εμβιλά, Καμαρά, Τιάγκο Σίλβα, Βαλμπουενά, Βρουσάι, Ραντζέλοβιτς, Φορτούνης, Μπρούμα, Κάιπερς, Χασάν και Ελ Αραμπί.

Από την πλευρά του ο προπονητής του Άρη, Άκης Μάντζιος, συμπεριέλαβε στην αποστολή του τους Κουέστα, Μπούσε, Σιαμπάνη, Μπρούνο Γκάμα, Ματέο Γκαρσία, Σάκιτς, Μπερτόγλιο, Ρόουζ, Λούκας Σάσα, Μαντσίνι, Τζέγκο, Ματίγια, Γκανέα, Ξαντέ Σίλβα, Σούντγκρεν, Μπρούνο Φελίπε, Μπεναλουάν, Δεληζήση, Μήτρογλου, Μάνο, Ιωάννου, Μπαγκαλιάνη.

Ρόουζ: «Να είναι πιο συμπαγής η ομάδα»

Ο ποδοσφαιριστής του Άρη, Ρόουζ, μίλησε στο συνδρομητικό κανάλι της NOVA για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό, τονίζοντας αρχικά «Πολύ σημαντικό παιχνίδι, θέλουμε να μείνουμε εκεί που είμαστε. Και επειδή στα προηγούμενα παιχνίδια δεν πήραμε πολλούς βαθμούς γι’ αυτό πρέπει να κάνουμε καλό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό».

Για το τι πρέπει να έχει ο Άρης: «Πρώτα από όλα πρέπει να έχουμε και πάλι αυτό που κάναμε καλά και πριν. Ειδικά, στην άμυνα να είμαστε πιο συμπαγής ως σύνολο, ως ομάδα. Και από εκεί και πέρα να παίξουμε το ποδόσφαιρο που ξέρουμε».

Για τις δυνάμεις που υπάρχουν: «Μένουν άλλα τέσσερα παιχνίδια και πρέπει να δίνουμε το 100% σε όλα τα παιχνίδια. Οι δυνάμεις είναι ίδιες σε όλες τις ομάδες οπότε πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι μόνο σε αυτά τα τέσσερα παιχνίδια. Και ακόμη κι αν είμαστε κουρασμένοι ή όχι, θα πρέπει να δώσουμε το 200% σε κάθε παιχνίδι».

ΑΡΗΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι...

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

21+ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΠΑΙΓΝΙΩΝ ΒΑΣΗ ΑΡΧΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΕΕΠ

Διαβάστε επίσης

Άρης-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1-1 (Τελικό)

Άρης-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1-1 (Τελικό)

Πάμε ζωντανά στο «Κλεάνθης Βικελίδης», για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Άρη, για τα πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ.