Ντουντούκα
Κωδικός: ΤΟΥΜΠΑ! Πάμε να τελειώνουμε με δαύτους...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Παντελάκης: «Έχω τις καλύτερες σουτέρ στην Ελλάδα»

Παντελάκης: «Έχω τις καλύτερες σουτέρ στην Ελλάδα»
Σάββατο, 8 Μαΐου 2021 - 18:19

Ικανοποιημένος ο προπονητής των γυναικών του Ολυμπιακού στο μπάσκετ, Γιώργος Παντελάκης, κάτι που φάνηκε από τις δηλώσεις που έκανε:

«Ο Παναθηναϊκός ήθελε τη νίκη γιατί κουβαλάμε τις νίκες στα πλέι οφ. Αν έκανε το 2-0 θα είχε ένα μεγάλο πλεονέκτημα. Εμείς στην ουσία στο σημερινό παιχνίδι παίζαμε με την πλάτη στον τοίχο. Είχαμε την ατυχία να χάσουμε τη Σπυριδοπούλου με έναν τραυματισμό νωρίς στο παιχνίδι, λίγο αυτό μας αποδιοργάνωσε. Ήμασταν πολύ νευρικοί στα σουτ μας. Σουτάραμε 39 λεπτά άστοχα και στο τελευταίο 1,5 λεπτό βάλαμε κάποια σουτ και άνοιξε έτσι η διαφορά.

Πιστεύω ότι κλειδί των παιχνιδιών είναι τα ξεμαρκάριστα σουτ που μας αφήνει ο Παναθηναϊκός. Έχω τις καλύτερες σουτέρ στην Ελλάδα. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να αφήσουμε το μυαλό μας ελεύθερο και θεωρώ ότι και με τον τραυματισμό της Άννας θα έχουμε μια πολύ καλή συνέχεια στη σεζόν.

Δεν θεωρώ ότι μεταφέρεται το άγχος στον Παναθηναϊκό. Το άγχος το έχουμε συνέχεια εμείς. Έτσι έχουμε μάθει να παίζουμε και να λειτουργούμε όλα αυτά τα χρόνια. Γιατί είμαστε εμείς οι πρωταθλητές.

Είμαστε εμείς που πρέπει να κρατήσουμε την κυριαρχία μας, και έτσι θα λειτουργήσουμε και στα επόμενα παιχνίδια. Τα κορίτσια πρέπει να έχουν εμπιστοσύνη στον εαυτό τους, να μην βλέπουν φανέλες και θεωρώ ότι αν είναι απελευθερωμένες θα έχουμε εύκολα παιχνίδια».

Διαβάστε επίσης