Ντουντούκα
Ο Λ Υ Μ Π Ι Α Κ Ο Σ
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Καραργύρης: «Οι προπονήσεις είναι ο καθρέφτης μου» (video)

Καραργύρης: «Οι προπονήσεις είναι ο καθρέφτης μου» (video)
Σάββατο, 8 Μαΐου 2021 - 22:33

Στο κανάλι της NOVA μίλησε ο Ηλίας Καραργύρης ενόψει του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, αλλά και τη δική του παρουσία στον Ολυμπιακό:

«Σίγουρα θα είναι δύσκολο. Ο Αστέρας έχει δείξει με τη φετινή του πορεία πως στην έδρα του είναι δυνατός, ιδιαίτερα στο δεύτερο γύρο της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος. Εμείς από την πλευρά μας όμως δεν έχουμε να αλλάξουμε κάτι στον τρόπο που αγωνιζόμαστε, θα παίξουμε όπως με τον Άρη. Παρά τις αλλαγές, σοβαροί και αφοσιωμένοι στον στόχο μας. Έτσι θα παρουσιαστούμε και στην Τρίπολη.

Είναι σημαντικό να παίζουν και οι νεαροί ποδοσφαιριστές. Σε μία γεμάτη σεζόν όπως η φετινή, είναι λογικό να γίνεται ροτέισον σε ματς τα οποία δεν έχουν μεγάλη βαθμολογική σημασία. Έδειξαν και τα παιδιά που αγωνίστηκαν με τον Άρη ότι είναι έτοιμοι να αρπάξουν την ευκαιρία τους.

Περιμένω και εγώ τη δική μου ευκαιρία. Όλη τη διάρκεια της χρονιάς δείχνω τον καλύτερό μου εαυτό στις προπονήσεις. Αυτός είναι ο δικός μου καθρέφτης αφού δεν είχα παιχνίδια όπως άλλα παιδιά. Για εμένα η προπόνηση είναι ένας καθημερινός αγώνας. Πνευματικά κάθε χρόνο μαθαίνω περισσότερο να διαχειρίζομαι καταστάσεις με άγχος και πίεση. Αλλά και την αποχή μου από τα παιχνίδια. Όσο περισσότερο απέχουν οι αγώνες από την καθημερινότητά σου είναι πιο δύσκολο να διαχειριστείς την αγωνιστική σου διάρκεια και να μείνεις σε ένα καλό επίπεδο. Φέτος ξεκίνησα με την Κ19 να αγωνίζομαι, αλλά η καραντίνα τα διέκοψε όλα. Αλλά φέτος θεωρώ ότι έχω διαχειριστεί καλύτερα την αγωνιστκή μου αποχή.

Και στο παιχνίδι με τα πόδια αλλά και στον χώρο είναι πράγματα τα οποία δουλεύουμε με τον κύριο Αγριογιάννη».

Διαβάστε επίσης