Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πρώτη θέση φιέστα και πρώτη θέση Αττική Οδό

Πρώτη θέση φιέστα και πρώτη θέση Αττική Οδό
Τρίτη, 11 Μαΐου 2021 - 10:37

Η ζωή βρίσκει πάντα τους πιο χαρακτηριστικούς τρόπους για να «τιμωρεί» τους αυθάδεις. Να τιμωρεί εκείνους που δεν βλέπουν μέχρι που φτάνει το πάπλωμα και βγάζουν τα πόδια έξω από αυτό. Με αποτέλεσμα εντέλει να… κρυώνουν, στο -20. Την ώρα που ο Ολυμπιακός θα σηκώνει στον ουρανό του Πειραιά το 46ο, ο «ισάξιος» θα παίρνει την Αττική Οδό για να γυρίσει σπίτι του με την ουρά στα σκέλια. Πρώτη θέση φιέστα ο ένας και πρώτη θέση… Αττική Οδό, ο άλλος. Να πάρει το αεροπλάνο της επιστροφής, με την ουρά στα σκέλια, φεύγοντας από την έδρα του Πρωταθλητή Ελλάδας.

Σοφή η διαφήμιση που κάποτε έλεγε «καλύτερα να μασάς». Και ο Πάμπλο Γκαρσία μιλάει πάρα πολύ. Μιλάει όπως και όλος ο οργανισμός του ΠΑΟΚ, πάρα πολύ. Να μας πείσει για κάτι που δεν είναι. Να μας πείσει για το ότι είναι ισάξιος μιας ομάδας που του έριξε μια σβηστή τριάρα στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και τον άφησε 25 βαθμούς πίσω (και τώρα 20).

Όμως όπως η ζωή, έτσι και το ποδόσφαιρο, βρίσκει πάντα τον τρόπο να τιμωρεί τους αυθάδεις. Και εκείνους που μιλάνε πολύ, δίχως να θέλουν να επενδύουν στο ποδόσφαιρο πραγματικά. Για τον λόγο αυτό ο Ολυμπιακός την Τετάρτη θα έχει πρώτη θέση στη φιέστα του, για να γιορτάσει το 46ο και να πανηγυρίσει και τον φετινό τίτλο. Και ο ΠΑΟΚ θα έχει πρώτη θέση στους… δευτερότριτους. Κάτι είναι κι αυτό…

Διαβάστε επίσης

Μετράμε αντίστροφα, έκλεισες θέση;

Μετράμε αντίστροφα, έκλεισες θέση;

Μία ημέρα και κάτι έμεινε, για τη φιέστα της Τετάρτης! Γιορτάζουν, τιμούμε την αγαπημένη μας ομάδα και στηρίζουμε τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό!