Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μετράμε αντίστροφα, έκλεισες θέση;

Μετράμε αντίστροφα, έκλεισες θέση;
Τρίτη, 11 Μαΐου 2021 - 11:19

Μία ημέρα και κάτι έμεινε, για τη φιέστα της Τετάρτης! Γιορτάζουν, τιμούμε την αγαπημένη μας ομάδα και στηρίζουμε τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό! Στεκόμαστε δίπλα σε ό,τι αγαπάμε, στεκόμαστε δίπλα στη Μεγάλη μας Αγάπη, στην Ολυμπιακάρα μας! Στεκόμαστε αρωγοί στην τεράστια προσπάθεια που γίνεται στον ΟΣΦΠ, ώστε να ζούμε επιτυχίες σαν αυτή που μας χάρισαν τα κορίτσια της ομάδας πόλο Γυναικών πολύ, πολύ πρόσφατα.

Ο Θρύλος συνεχίζει να ανεβαίνει τα σκαλιά προς την κορυφή, μέχρι που την κατακτά και με τη φιέστα να είναι σχεδόν εδώ, έχουμε την ευκαιρία να ‘γεμίσουμε’ το Καραϊσκάκη και να κάνουμε… πρόβα για την επιστροφή μας στα γήπεδα, οπότε το Καραϊσκάκη θα πρέπει να είναι ξανά μονίμως ΓΕΜΑΤΟ. Χωρίς εισαγωγικά…

Μία ημέρα και κάτι έμεινε… Ο Ολυμπιακός θα πανηγυρίσει το 46ο και όλοι μαζί, ως οικογένεια, θα χαρούμε για ακόμη μία τεράστια επιτυχία της ομάδας ποδοσφαίρου, έχοντας κάνει παράλληλα το χρέος μας, απέναντι στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό… Απέναντι στον Σύλλογο που κάνει τον ελληνικό αθλητισμό ΥΠΕΡΗΦΑΝΟ και τον αναδεικνύει με κάθε τρόπο, στο εξωτερικό!

Θυμίζουμε την ανακοίνωση του Ερασιτέχνη:

«Γεμίζουμε» το Γήπεδο Καραϊσκάκη στη φιέστα για την κατάκτηση του 46ου πρωταθλήματος, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 12 Μαΐου μετά την αναμέτρηση με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ.
Κλείσε το εισιτήριο σου για την «εικονική κερκίδα» και δήλωσε «παρών» στην απονομή των πρωταθλητών!

Τα ηλεκτρονικά εισιτήρια κοστίζουν 5€, 7€, 10€, 20€ και τα έσοδα θα διατεθούν για την οικονομική ενίσχυση του Ερασιτέχνη.
Τιμή εισιτηρίου ανά θύρα:
5€: Θύρες 1-2-8-9-10-11-17-18-19-20-21-22-23-24-25-26-27-28-29-34-35.
7€: Θύρες 3-4-5-6-7 10€: Θύρες 12-14-15-16-30-33.
20€: VIP-VVIP.

Διευκρινίζεται ότι τα ηλεκτρονικά εισιτήρια, δεν αποτελούν αποδεικτικό για την είσοδο στο «Γ. Καραϊσκάκης», στο οποίο ισχύουν τα Υγειονομικά Πρωτόκολλα κατά της πανδημίας COVID-19.

Η διαδικασία θα γίνεται:

  • Μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού. ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
  • Από το Τμήμα Μελών και Φιλάθλων στο «Γ. Καραϊσκάκης» καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) και ώρες 10:00-18:00.

Μετά την αγορά θα λάβεις μαζί με το e-ticket και ένα αναμνηστικό δίπλωμα με το ονοματεπώνυμο σου.

«Γεμίζουμε» το Καραϊσκάκη - Στηρίζουμε τον Ολυμπιακό!

Διαβάστε επίσης